Odpowiem zbiorowo Było suuuuperSpodziewałam się upału nie do zniesienia a było rewelacyjnie. Gorąco i owszem ale schładzałyśmy się w basenie i morzu. Wiatr ciepły ale bez przesady. Oczywiście w Kairze i Luksorze było nieznośnie gorąco ale wszędzie teraz turystów wożą meleksy więc i to dało się wytrzymać Niestety wszystko co dobre kiedyś się kończy i czas wracać do rzeczywistości. pozostaną wspaniałe wspomnienia a tym wspanialsze że wspólne
Basiu bardzo dziękujemy za gościnę. Piękny macie ogród, aleja brzozowa cudowna, tak ją sobie wyobrażałam a jar bardzo ciekawy. Tyle masz smaczków, przydasiek a wszystko fajnie ze sobą współgra. Super
Fociszcze- ogród moim okiem
Dzisiejszy wieczór spędziłam w Goczałkowicach-Zdroju. Rzadko ostatnio tam bywam i nawet nie zauważyłam jak Zdrój zmienil się na plus. Byłam mile zaskoczona. A ode mnie rzut beretem
Okazja niebanalna, bowiem podczas tego weekendu odbywał sie Goczałkowicki Festiwal Róż.
Miejscowi producenci roż ciętych zaprezentowali swoje cudowności. Aż zal, że nie miałam lepszego aparatu, a mój telefon jest starszej generacji:
Ja nie wiem Kondziu, Andrzeju czy jest co pokazywać u mnie, ale czekam z niecierpliwością na zdjęcia od Was....ja też dziękuję za czas i odwiedziny jednak dla ogrodników nie ma nigdy złej aury żeby poznawać nowe ogrody i dzielić się spostrzeżeniami i doświadczeniem
W oczku piękna osoka aleosowa od Was nawet dwie...czekam aż się podniosą