Ogródek Gosi
23:05, 26 lis 2023
Gosiu, ścieżka jest zrobiona z łupka, na betonowej podmurówce. Też jest wzdłuż domu
Elisa, przyznam, że nie czytałam regulaminu.
Wydawało mi sie, że jak wchodzę do innych wątków jest więcej zdjęć niż 4.
W takim razie postaram się dopasować.
Ile ja roślin posadziłam przez te lata, a ile straciłam nawet zliczyć nie umiem.
Zostały te najwytrwalsze. Ziemię mam przeciętną. Nie kopię dołów, żeby posadzić roślinę. Owszem użyźniam ziemię, ale roślina ma sobie sama radzić, ja jej tylko mogę pomóc.
Ale dzięki temu mogę kupować nowe, a to uwielbiam najbardziej.
Jola ma rację. To musiała być inna Margo.
Jolu, miło, że wpadłaś.
Kiedyś na pewno przedstawię historię ogrodu. Nie mam za dużo zdjęć z początków.
Na razie przedstawię współczesny ogród, ale jeśli znasz mnie z innych for, znasz też już mój ogród.
Elu, krokusy u mnie rosną bezproblemowo, tulipany traktuję raczej jako jednoroczne. Nieliczne kwitną w kolejnym roku.
Zaraz sprawdzę co proponujesz.
Elisa, przyznam, że nie czytałam regulaminu.
Wydawało mi sie, że jak wchodzę do innych wątków jest więcej zdjęć niż 4.
W takim razie postaram się dopasować.
Ile ja roślin posadziłam przez te lata, a ile straciłam nawet zliczyć nie umiem.
Zostały te najwytrwalsze. Ziemię mam przeciętną. Nie kopię dołów, żeby posadzić roślinę. Owszem użyźniam ziemię, ale roślina ma sobie sama radzić, ja jej tylko mogę pomóc.
Ale dzięki temu mogę kupować nowe, a to uwielbiam najbardziej.
Jola ma rację. To musiała być inna Margo.
Jolu, miło, że wpadłaś.
Kiedyś na pewno przedstawię historię ogrodu. Nie mam za dużo zdjęć z początków.
Na razie przedstawię współczesny ogród, ale jeśli znasz mnie z innych for, znasz też już mój ogród.

Elu, krokusy u mnie rosną bezproblemowo, tulipany traktuję raczej jako jednoroczne. Nieliczne kwitną w kolejnym roku.
Zaraz sprawdzę co proponujesz.