Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
10:49, 03 cze 2015
Oczywiście, że kupi. A najbardziej kupi moim zdaniem, poradnik, taki dla początkujacego. Z zestawem roślin, opryskami, jakie, czym i kiedy. Warzywniak od początku, wraz z opisem gnojówki do podlewania. Jakie tuje posadzić i jaką dokladnie mieszankę dać. W obecnych czasach, ziemia do iglastych, to sam torf. Zywopłoty inne, ile na metr sztuk, jak i kiedy ciąć i czym pryskać. Taka książka, biblia ogrodnika mnie się marzy. Mam koleżanki, które się wybudowały, mają ogród po raz pierwszy. Te dopiero są w histerii, jak dziecko we mgle. Takich osób jest coraz więcej. Te które posługuja sie wprawnie "podziel mi chochlę" radzą sobie, mają ogrodowisko i Ciebie. Reszta leży odłogiem
Jakie trawy, dlaczego i czy je trzeba wyczesywać, kiedy przycinać. Graby, jak krzyżować i po co. Jak kulkujemy róże. Siejemy łubin z nasion, tniemy róże i kiedy. O, rozpędziałam się
Jakie trawy, dlaczego i czy je trzeba wyczesywać, kiedy przycinać. Graby, jak krzyżować i po co. Jak kulkujemy róże. Siejemy łubin z nasion, tniemy róże i kiedy. O, rozpędziałam się