Bo czekam aż Danusia mi prześle wersje elektroniczne plików z logo Gardenarium żeby nikt ich sobie nie pożyczył i nie chwalił jako swoim. Więc grzecznie czekam.
No witam Szefową co do Twoich realizacji to się nie wypowiadam bo wiadomo, że byłem może bez śladu ale realizację z zagajnika brzozowego to chyba każdy zna i chyba każdy w jakimś stopniu u siebie go widzi..
czytam czasem też Twoje porady i oglądam u Mai...
na razie jednak nie mogę sobie pozwolić finansowo na projekt Twojej ręki..
do wyżej wymienionych to jeszcze Zielona dla mnie wzorem pracowitości i wytrwałości i dzięki takim Kobitom to wiem że sobie też poradzę no ale będzie to trwało ładnych parę lat
Witam. Dopiero teraz dotarłam do 2 strony tego wątku. Zachwycają mnie wszystkie Twoje aranżacje. Gratuluję też uznania w międzynarodowej prasie. Zawsze cieszy mnie sukces Polaków. Zanim dotrę do końca tego wątku (jeśli zazdrość mnie nie pochłonie)bardzo uprzejmie proszę o informację, co to za bluszcz przewiesza się tak finezyjnie przez mur.
Też mam mur wzdłuż połowy działki (u mnie jest nieotynkowany i zniszczony). Bardzo intensywnie chciałabym go przykryć i żeby to było jak najszybciej.
Wiem, że ogrodnictwo to zajęcie dla cierpliwych! Mam nadzieję na podpowiedź dla niecierpliwej.
pozdrawiam świątecznie.