Mirko! Miło mi Cię gościć . Lawendę siałem sam, ze względu na kosmiczną cenę w czasie kiedy zakładałem tą obwódkę . Dalie ze zdjęć to powinny być "Downham Royal".
Iwonka,dopieszczanie się skończyło ale mam zamiar to powtórzyć Piotr,nastawiłam się na trekking i realizowałam plan ,jestem z siebie dumna.Spacer po lewadach z dziećmi pod czujnym okiem rodziców jest wskazany. Muszelka,wszystko to o czym pisałaś dane mi było podziwiać, Pico do Areeiro niestety nie widziałam ponieważ śnieg pokrzyżował plany,na widok ze szklanego tarasu na klifie Cabo Girao oniemiałam z wrażenia. Ewa, taka forma wypoczynku do mnie przemawia,leżakowanie uprawiam tylko w ogrodzie. Renia,spokojnie ..moja rzeczywistość od 2016,jeszcze jej nie ogarniam Mariola,hortensje są w fazie wypuszczania listków,agapanty jeszcze nie kwitną ,kupiłam kilka dorodnych sadzonek błękitnych agapantów. Ewa, potrzebowałam tego jak tlenu... Muszelka , kwiecień ,maj to najpiękniejsze kwiatowe miesiące.
W moim ogrodzie zima..
Bardzo dziękuję.
Staram się nie tupać niecierpliwie w oczekiwaniu na wiosnę. Świadomość, że mam tylko jedno życie do przeżycia powoduje, że nie lubię przyspieszać czasu. Cieszę się, że mimo, że za oknem biało, na parapecie wychylają się z ziemi malutkie zielone główki.. Jednak, nie da się ukryć, budzi się we mnie tęsknota.
Dorzucam więc jeszcze trochę lata
Muszę zacząć jakoś inaczej podpierać piwonie. Cóż.
Dziękuję bardzo, ale mi miło.
Napiszę Ci w prywatnej wiadomości jaki to preparat i szczegóły.
Dziękuję, napiszę Ci w wiadomości
Basiu dziękuję, jak sobie cyferki odwrócę to mam 24 liczy się?
Pelargonie powoli puszczają, na razie kilka sztuk ma po jednym korzonku.
Dziękuję, skrzynia zostanie obsadzona, pewnie najpierw bratkami
Ja wcześniej sadzonki pelargonii też do ziemi wkładałam ale nigdy to nie było na taką skalę jak teraz. Bardzo mi też zależy, żeby mieć ich jak najwięcej.
Nie siałam w tym roku heliotropu
Napiszę Ci w wiadomości co to za preparat.
Lubię remonty w domu a jeszcze bardziej przemeblowania
U nas też ziąb. Pozdrawiam również
Też tak myślę.
Lubię się uczyć, niedawno nie umiałam a teraz już umiem, super nie
Jak jeszcze była skrzynia biała to miała tam być lawenda ale teraz to będzie sezonowa Dziękuję i cieszę się, że Ci się podoba.
Hej Aga, dawno Cię nie było. Super, że do mnie zajrzałaś Dziękuję
Napis powstał z wykorzystaniem szablonu i pasty do szablonów a potem na to rdzewienie.
Dziękuję
Zaszalałam pierwotnie miała być tylko biała w lawendach z białymi okuciami.
Ale chciałam ją postarzyć, bo była ładna ale nudna.
Podzieliła moje dzieci na dwa obozy
Wiki gadała o Prowansji i niebieskim niebie a Julia o wyrażaniu własnych pomysłów i indywidualnego podejścia do tematu
Ubaw miałam niezły i dobrą zabawę przy dekorowaniu.
Ale się cieszę, że się podoba.
Dobra, wstawię jak wyglądała zanim zapragnęłam, żeby wyglądała na starszą ode mnie
Napiszcie proszę co myślicie.