Ogród w remoncie
18:51, 09 sty 2018
Asia,a Ty ciągle masz niedosyt planowania?
.To dobrze bo liczyłam ,że wpadniesz 
Odpowiadam
Kółka istotnie mają być jak na rysunku. Mnie się wydaje,że tak właśnie planowałyśmy
Zobacz stary plan
Chyba ,że nie o te kółka chodzi
Derenie mają być w bardziej poczochranej formie aczkolwiek nie puszczę ich samopas
. Narysowałam tak bo było prościej 
Przed dereniami patrząc od wjazdu pissardii,pod nimi derenie White Gold,dalej grupa hortek ,brzozy i w samym rogu rh.
Pamiętam Twoje sugestie i nie ukrywam ,że ten ogrom terenu,masa roślin faktycznie trochę mnie powalił wtedy
i dlatego też potrzebny był mi czas żeby ponownie się za to zabrać,jednak teraz widzę ,że ten trawnik mi tam nie pasuje więc zostanie tylko ścieżka. Pamiętam ,że dałaś pomysł z pasami i pamiętam że miały być przedzielone trawnikiem i właśnie ten trawnik mi tam nie pasuje ze względu chyba na trudności w koszeniu itp.

Odpowiadam
Kółka istotnie mają być jak na rysunku. Mnie się wydaje,że tak właśnie planowałyśmy

Zobacz stary plan

Chyba ,że nie o te kółka chodzi

Derenie mają być w bardziej poczochranej formie aczkolwiek nie puszczę ich samopas

Przed dereniami patrząc od wjazdu pissardii,pod nimi derenie White Gold,dalej grupa hortek ,brzozy i w samym rogu rh.
Pamiętam Twoje sugestie i nie ukrywam ,że ten ogrom terenu,masa roślin faktycznie trochę mnie powalił wtedy