A wczoraj doczekałam się i muszę przyznać, że nawet mi do głowy nie przyszło, że aż tak się uciesze
Ps. sorki za jakość zdjęć ale z telefonu i słoneczko przyświeciło
Bukszpan na pierwszym planie nie suchy, a przypalony na wiosnę będzie cięty i powinno być z nim dobrze
oj, a ja na róże napaliłam się na zakupy nowości i nic z tego nie wyszło może wiosną uda mi się coś upolować. Wsadziłam tylko te co kupiliśmy wcześniej.
Ogarnęłam w sobotę troszkę, 4 worki i nic nie widać porządku. Tył w ogóle nie sprzątnięty, ponoć w tym tygodniu ma być ładnie więc w weekend znów coś porobię.
Przepiękne ozdoby ogrodowe, anioł niesamowity. Muszę powoli zacząć się rozglądać za takimi rzeczami, choć na razie chyba za młody i za pusty mam ogród na takie rarytasy.
Rododendron to okaz jakich mało, jak o niego dbasz?
Karolinek przepraszam, że tak późno, ale z całego serca dziękuję. Postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania. Mam nadal szałwię muszkatałową rozsiewa się po rabacie i wędruje
Czarnej rabaty nie mam przeważyła zasada chciejstwa mam takie czarne rośliny ale nie w kupie
Z tuj mam danicę, w tym roku chcę je mocniej przyciąć, bo troszkę się rozrosły. Parzyłam na globosę w internecie, z pewnością uzyskasz z nich ładne kule
Zapraszam serdecznie do mojego wątku
Violu, Ja tez chce lato, ale niestety, musimy przeżyć jeszcze kawałek jesieni i zimę. Wiosna już nas do pionu postawi, a lato? Oby nie było powtórki tegorocznego.
Kwiatek dla Ciebie na dobry tydzień.