Ewcia, dzięki za zdjęcia drzew. Siedzę i myślę... I wyobrażam sobie, ze mam większy ogród...
I pomarzyłam sobie o lasku brzozowym, ostatecznie rozsądek mówi mi nie. Za sucho, zbyt przepuszczalna ziemia. I grusze już mam, Zbyszek mi nie pozwoli na zmiany... A grusze mają kwiatki, potem owoce, a potem je zrzucają... Dlaczego, nie wiem... Muszę poczytać.
Ale ta fotka z tymi kolumnowymi mnie urzekła. Pokaże ci u mnie na zdjęciach, nad czym myślę... Dam znać, jak wstawię, bo najpierw wpadłam do Ciebie
Myślałam, że to buki... To są graby Fastigiata? Piękne. Jeszcze nie mam.
Magnolia u mnie jeszcze zielona. Dziś specjalnie na nią patrzyłam.
Piękniusi zdolna jesteś z tym dzierganiem ...... czytam ,że tylko tulipany zostały do wkopania .... nie wiem jak u Ciebie ,ale u mnie już zimno i pada .....i już mi się nie chce nic robić w ogrodzie
U mnie nie ma Jucci szkoda ...... ale w jys..... było sporo i masz rację - mają zakryte oczy ,tylko nochale im sterczą ....
Mi osobiście się takie podobają .....ale chce spróbować samemu zrobić.....
A kupiłam 2 małe takie ....śmieszne są
Przemek, mam alergię na sztuczność nie tylko o ogród mi chodzi...
kwasolubne to kwestia gleby, Twój ogród jest wymuskany i bez tej grupy roślin wygląda doskonale,więc kwasolubne możesz podziwiać w innych ogrodach lub ogrodach botanicznych
azalia Doloroso
Tak tak słucham Was wszystkich wiem że fajurki to zabójstwo,dwa razy mi się udało ,pierwszy raz jak stwierdziłam że nie chce mi się trzymać papierosa i w Nowym roku o 24 h zastapił Tabex-udao się,a drugim razem jak miałam Natę pod sercem -udało się,zaczełam palić z własnej głupoty przepaliłam juz chyba domek jednorodzinny .
Teraz oby do grudnia i mam nadzieję że tym razem równie dobrze zniosę samodzielny odwyk juz na dobre
TYMCZASEM rzezbię pyszności na jutro do Natali klasy
pt."Śniadaje daje moc "
Ściskam Was bardzo mocno ,częstujcie się ,jak coś to wyrzezbię kolejne
Bardzo lubię takie ozdóbki różne .....wg.mnie nadają klimat w domu .....już mam tyle inspirek świątecznych zapisanych .......
Takie coś tez myśle zrobic
Zdjęcie z internetu
Na drabinach poukładane drobiazgi też fajnie wyglądają
Ale tu masz fajny kącik , nie widziałam go wcześniej ......herbatkę poproszę
Ps .rybki chwalę babcią rybią zostałaś fajnie ....kiedyś bardzo chciałam mieć ,ale nie mam pomysłu ,gdzie by to akwarium miało stać
Ps2: kolorków jeszczcze sporo u Ciebie
Ja już zaczęłam żartuje ...... u mamy po remoncie trochę sprzątałam
Zamierzam sama spróbować zrobic gnomy świąteczne posadzę na skrzynkach przed domem
Tylko nie wiem czy mi sie uda ...... hihi
O takie coś