Kamiś no kurcze dzisiaj już 23 marzec najwyższa pora na tą wiosnę stokrotki kupiłam w hebe,były różowe, zapytałam o białe i Pani mi z kompozycji co mieli na sklepie wyciągnęła ścinałaś już hortki? Mnie dzisiaj strasznie kusi, mam chwilę i nie wiem co robić
No ja właśnie wtedy nie ściełam wszystkich i kurcze nie wiem, dzisiaj jeszcze w nocy ma być mroźnie, jutro też, ale widziałam,że Bogdzia też ciachneła i w sumie nawet mrozem się nie przejęła
No niestety jeszcze trochę...dzisiaj jednak sobie odpuściłam w nocy do - 8 ma być, może po weekendzie coś podziałam, nawet na rabaty nie da się wejść wszędzie mokro i śnieg.
Prognozę pogody oglądałam, ale o takich mrozach nie słyszałam, deszcz, deszcz ze śniegiem i mżawka.
U mnie bez śniegu i wcale nie jakos tak mokro, nawet wyglądam na deszcz, bo tu ani deszczu ani śniegu, teraz mży trochę.
Zaraz jadę kupić materiał na schodki do ogrodu.
Ja działam ogrodowo, ale jeszcze nie czyściłam bylin, ani nic nie przesadzałam.
No u nas przez dzień fajnie, ale w nocy jeszcze spore mrozy. Śnieg dopiero od 2 dni topnieje, więc jedna wielka chlapa, ale u mnie też glina, więc na pewno bardziej mokro jest. Z czego planujesz schodki?
Dopełnienie wiosny, czyli ptaszki na początku nie chciały korzystać z nowej stołówki, ale jak już spróbowały, cały czas w karmniku tłok, już 3 razy musiałam go uzupełniać, widać jedzenie im smakuje lubię je obserwować, szkoda tylko,że aparat nie ten, ale mąż już obiecał zakupić odpowiedni obiektyw, póki co z lupą da się oglądać
fajne te karmniki .....
u mnie dziś mało czasu na wszystko panowie robią ,ja niedawno wróciłam od dentysty ,a do pracy na noc trzeba się zbierać niestety
hortki mam ścięte -nie wiem ,czy po tych mrozach będą żyć .....
ps. wiosennie masz na tarasie -ja jeszcze nic nie mam ....tylko w domu ,ale to widziałaś