A ja kupiłam wielką banię do ogrodu i tą dodaję do doniczkowych(o bio-humus mi chodzi |).I z tego co zauważyłam,że jeszcze zdrowsze i ładniejsze i lepiej rosną wszystkie doniczkowe w domu.W tym roku żadnych innych nawozów już nie będę kupowała.Tylko tym boi-humusem będę podlewała.Na ten rok wystarczy mi jeszcze na ogrodowe i domowe.
O tak jestem koziorożcem( moja córcia też )
I uważam,że to bardzo dobre znaki. Domownicy i oddani, wierni ludzie .Czyż nie tak ?
Gosiu dziękuję serdecznie za ten miły komentarz. Uwielbiam cykać fotki, ale daleko im do artystycznych. Coraz bardziej myślę nad jakimś kursem, chciałabym poznać wszystkie tajniki aparatu. Poruszam się tylko w podstawowych ustawieniach, a to o wiele za mało żeby fotki były dobre.
Mimo wszystko bardzo dziękuję!!
Witaj!
Domowe teraz cieszą najbardziej.
Bo z wiosną to ogród ważniejszy i tamto kwiecie aż do jesieni, prawda ?
O też masz Fionę .Też taka dumna księżniczka ?
|Pozdrawiam cię również serdecznie
pokażę wam trochę moich koleusków ze szczepek.Jedna mi przepadła.
Reszta żyje. i już przyrasta
Ciemierników cuchnących mam tam trochę w różnych miejscach. Nagromadziłam ich przez kilka sezonów z pobliskiego sąsiedzkiego gruzowiska! Pięknie się sieją więc za kilka lat liczę na ich swoje własne łany.
Z hortensjami, szczególnie Kyushu pięknie się prezentują latem ( żałuję, nie mam lepszego zdjęcia - widać soczyste liście w nóżkach hortensji) jesienią późną jesienią Obecnie tak to zestawienie wygląda - ciemierniki szykują się do kwitnienia