bądź spokojny to Bytom
dokładnie tak samo walcze: z gołymi stopami pozdrawiam Karolina
cofnelam sie 5 stron, zakupy obejrzalam, fajne az milo ale nic nie rozumiem VW to volkswagen ? ...chyba nie... a miskant KF to juz zupelnie nie wiem jaki...
Kwiaty juz dostałaś ? Hihi buzka i jeszcze raz wszystkiego co najsłodsze )))))))
Macham cieplutko z "dalekiej" północy, niezłe macie ananasy w okolicy U nas też bym coś na ten "styl" znalazła Boskie rabatki jesienne!!!!
Ale piękne kompozycje jesienne u Ciebie ja tak się wzbraniam przed tą jesienią ,że z uporem maniaka łażę z bosymi stopami i nie zauważam astrów i wrzosów w sklepie może jesien jeszcze się wystraszy i ucieknie ?? Buuuziole
jezuuuu jak się kładłam spać to nasłuchiwałam czy coś nie szeleści
żadnych strat, ubiłam w wannie
az mi się przypomniało jak u babci na wsi spało się a po kołdrze myszy biegały
a tak w ogóle to ogłaszam bunt...dlaczego dzisiaj było ciemno jak wyjeżdżałam....
czyli jednka AM nie odbiło jak miało?
Choć raz świąteczny pociąg coca-coli nie będzie pierwszy
Miałam pytac Leonka z czego ta posadzka? Hihi Kaska zwierzyna lgnie do Ciebie ))). A co to znaczy ze scenę rozbierają? Tylko na okres dni powszednich czy na stałe?
Pewnie wystraszyła się bardziej od psa. Też zdążyło się nam mieć raz w domu...ale chwilkę córka zauważyła i M rozgniotl na ścianie... Ale na strychu (wchodzą po elewacji) i w garazu to norma zima.uzbrojenie pelne
na froncie sesleria skalna i do dzisiaj carex Amazon Mist na tyłach carex Ice Dance