Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu
07:48, 22 lut 2018
Piotrze niejednokrotnie zwiedzałam po cichutku twój ogród, ale wypada się oficjalnie przywitać. Wprawdzie palmy i egzotyki to nie moja bajka, ale podziwiam za zapał i pasję. Choć chowania na zimę tylu donic nie zazdroszczę. 
Mariusza miałam przyjemność poznać osobiście i bije z was taka sama pozytywna energia i pasja, choć cel nieco inny. Wiem też, że masz swoją 'cegielkę' w Bolestraszycach.
Cudowna. Ja ze strachem czekam czy piwonie drzewiaste od Mariusza przeżyją na moim niełatwym terenie.
Hm... a tak właściwie to ile one kwitną? Choć w nich nie o sam kwiat chodzi, formę maja piękną.
Piotrze czy to jakaś specjalna odmiana bukszpanu? Super wyglądają.
Tulejnikami mnie zmartwiłeś. Choć i tak chyba spróbuję i kupię. Może w gruncie dadzą radę. Te bolestraszyckie są wspaniałe.
Poitrze jaką grubość mają dechy/belki podestu?
I co to za roślinka?
Mariusza miałam przyjemność poznać osobiście i bije z was taka sama pozytywna energia i pasja, choć cel nieco inny. Wiem też, że masz swoją 'cegielkę' w Bolestraszycach.
Hm... a tak właściwie to ile one kwitną? Choć w nich nie o sam kwiat chodzi, formę maja piękną.
Piotrze czy to jakaś specjalna odmiana bukszpanu? Super wyglądają.
Tulejnikami mnie zmartwiłeś. Choć i tak chyba spróbuję i kupię. Może w gruncie dadzą radę. Te bolestraszyckie są wspaniałe.
Poitrze jaką grubość mają dechy/belki podestu?
I co to za roślinka?