Żeby mieć dobre oceny i nie tylko niestety muszę popracować i to dość dużo.....Także powtórki już zacząłem Zwłaszcza, że dodatkowo mam rozszerzoną matmę i egzamin zawodowy.....
Dziękuję za przykłady Też właśnie pomyślałem o tym wątku od razu Wianek jest częściowo klejony, częściowo kwiaty upchane za sznurkiem oplatającym słomę lub w wolnych przestrzeniach w drugim wianku
Sebek, nie przejmuj się maturą. To tylko nauczyciele tak to wszystko przeżywają. A Ty jesteś na pewno takim bystrzakiem, że i bez specjalnych przygotowań byś zdał. Ja uczyć się nigdy nie lubiłem. Poświęcałem nauce totalne minimum. Szybkie powtórki dzień przed egzaminami i wszystko zdane na ok. 80 %
Świetny temat, ściągę masz częściowo na ogrodowisku, bo istnieje wątek "Książki o ogrodach, ale nie ogrodnicze", na pewno bym to wybrała. A w sztuce od motywu raju (Ogród rozkoszy ziemskich - Bosch), przez Bruegela Aksamitnego, Moneta, Mehoffera i na razie tyle mi przyszło do głowy na szybko.
Bym wybrała, ale już wszystko stracone.
Wianki śliczne, ale się bardziej namęczyłeś ze sznurkiem, czy kleiłeś? Mój już się pięknie zasuszył, kwiaty nic a nic nie straciły koloru, hortensje są świetne do wianków.
Też lubię komputer....Ale udaje mi się znaleźć złoty środek
A tak w ogóle to przeglądałem dziś tematy do prezentacji z polskiego.....Wynorałem w tych setkach tematów Motyw ogrodów w literaturze, sztuce i czymś tam jeszcze..... Brzmi intrygująco.....Ale jeszcze nie wiem co wybiorę
Liście im wychodzą i jeśli nie ma śniegu to je uszkadza mróz, przez co wiosną nie zakwitną. A jak zakwitną to liście będą po prostu brzydkie, zmasakrowane....
Robienie zdjec żywym istotom jest bardziej emocjonujące ale i stresujace od robienia ich roślinom więc fajnie ze robisz, masz dobry aparat wiec pewnie bedą ładne. Mam nadzieję ze niedługo się nimi pochwalisz. Pozdrówka.