Iza do kostrzewy kosodrzewina musowo!!!! To przecież mój ulubiony Ulf z CHFSh
Dwie kosodrzewiny będa na tę rabatę przy płocie sadzone już teraz a na ich miejsce hosty..... O matko czy ja kiedyś skończę przesadzać? Chyba przesadzam...
Kindzia najstarsze miskanty mają 2 lata a większość traw sadzona rok temu...
Trawy na podmokłym gruncie i w słońcu szaleją. Nie zapominaj o azofosce wiosną
Masz rację z lawendą
Kanapy są masz rację, teraz w ogrodzie gdy jest jasno to szaleję z przesadzaniem. Nawet nie pokazuję co robie, bo z falnki na flankę
Dzisij pięciorniki zmieniły adres w ich miejsce bukszpany, szałwia poszła pod przetaczniki a między bukszpany, laurowisnie poszły pod hortki, carexy frosted curls sąsiadujące z carex bronze form poszły do żurawek limek, a caramel do bronze form..... Niby nic a pół dnia z łopatą latałam.
Zmian na razie nie widać ale w przyszlym roku zakatki, ktore mnie drażniły będą ładniejsze
Iza M niefrasobliwie samochód zaparkował i się z aparatem nie mogłam zmieścić Jutro specjalnie dla ciebie bez kadrowania fotki bendom
twoja lawenda nabiera mocy w przedszkolu Wiosną wraz z kostrzewą siną stworzy nową rabatę
Aga wyobraż sobie, że trzy lata temu nawe 0,5 trawy nie miałam!!!!! Bez traw nie można życ. Są piekne póznym latem, szaleją jesienią a zima dzieki nim jest piekna.
Ola dziękuję za komplementy Pamiętaj, że ogród zaczełam zakładać w listopadzie 2010 roku. Za rok Twój też będzie bujny. Sadż trawy. Ja dopiero na forum odkryłam ich urodę !
Aniu dzisiaj nie dotarłam do B ale jutro musowo
Jak mogłam zapomnieć o exotic emperor??? Przecież w Holandii mnie zauroczyły a potem u Ciebie się już zakochałam
Te biało-różowe tulipany liliokształtne to sapporo. Miały być całkiem białe..... Ja je połączyłam z żółtymi brrrr. W tym roku będą z różowymi
Tulipan sappro w miarę upływu czasu traci różową barwę i staje się calkiem biały Z Irenką byłyśmy baaaardzo zdziowne wiosna, bo obie je kupowałyśmy
irenko macham