Iza M niefrasobliwie samochód zaparkował i się z aparatem nie mogłam zmieścić Jutro specjalnie dla ciebie bez kadrowania fotki bendom
twoja lawenda nabiera mocy w przedszkolu Wiosną wraz z kostrzewą siną stworzy nową rabatę
Trawy tak Ci się przez 3 lata rozrosły??? Piękne kompozycje...
Melduję, że na jodle pajęczynę wyczaiłam...miałyście RACJĘ z Anią !!!!! szałer zrobiony...choinka jeszcze marniejsza, ale nadzieja jest. Jak dożyje (jodła oczywiście) wiosny, to przesadzę wtedy dopiero...boję się ruszać, taka sirota...
Madżen ja dziś zakochałam się w sosence ... obłędna ... i ona będzie ... a z nią kostrzewa ... kosodrzewina ... lawenda ... i andromeda ... zgłupiałam dla tej sosny
Masz rację z lawendą
Kanapy są masz rację, teraz w ogrodzie gdy jest jasno to szaleję z przesadzaniem. Nawet nie pokazuję co robie, bo z falnki na flankę
Dzisij pięciorniki zmieniły adres w ich miejsce bukszpany, szałwia poszła pod przetaczniki a między bukszpany, laurowisnie poszły pod hortki, carexy frosted curls sąsiadujące z carex bronze form poszły do żurawek limek, a caramel do bronze form..... Niby nic a pół dnia z łopatą latałam.
Zmian na razie nie widać ale w przyszlym roku zakatki, ktore mnie drażniły będą ładniejsze
Kindzia najstarsze miskanty mają 2 lata a większość traw sadzona rok temu...
Trawy na podmokłym gruncie i w słońcu szaleją. Nie zapominaj o azofosce wiosną
Iza do kostrzewy kosodrzewina musowo!!!! To przecież mój ulubiony Ulf z CHFSh
Dwie kosodrzewiny będa na tę rabatę przy płocie sadzone już teraz a na ich miejsce hosty..... O matko czy ja kiedyś skończę przesadzać? Chyba przesadzam...