Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 20:29, 14 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
Madżen ogród niezmiennie powoduje na mej twarzy ten zachwycony acz niezbyt entelegentny wyraz twarzy ... i jak ja to lubię ... znaczy oglądać ogród ..

czuję niedosyt w sektorze nie tak dawno sadzonych kostrzew ... wiem som migawki ale ja potrzebuję więcej i więcej i więcej ... bardzo mnie ten fragment interesuje ... bo widzę, że w tak krótkim czasie a już dały czadu ...

i gratuluje ... to trzecią setkę już tak siedzę z tym wyrazem na twarzy ...

Iza M niefrasobliwie samochód zaparkował i się z aparatem nie mogłam zmieścić Jutro specjalnie dla ciebie bez kadrowania fotki bendom
twoja lawenda nabiera mocy w przedszkolu Wiosną wraz z kostrzewą siną stworzy nową rabatę
Agnieszka_B 20:30, 14 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)

Aga wyobraż sobie, że trzy lata temu nawe 0,5 trawy nie miałam!!!!! Bez traw nie można życ. Są piekne póznym latem, szaleją jesienią a zima dzieki nim jest piekna.

Marzenko u ciebie jest o niebo lepiej niz w najlepszej klubokawiarni ! Poproszę o kartę stałego klienta
Kindzia 20:30, 14 wrz 2013

Trawy tak Ci się przez 3 lata rozrosły??? Piękne kompozycje...

Melduję, że na jodle pajęczynę wyczaiłam...miałyście RACJĘ z Anią !!!!! szałer zrobiony...choinka jeszcze marniejsza, ale nadzieja jest. Jak dożyje (jodła oczywiście) wiosny, to przesadzę wtedy dopiero...boję się ruszać, taka sirota...
Konstancja30 20:33, 14 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)

Iza M niefrasobliwie samochód zaparkował i się z aparatem nie mogłam zmieścić Jutro specjalnie dla ciebie bez kadrowania fotki bendom
twoja lawenda nabiera mocy w przedszkolu Wiosną wraz z kostrzewą siną stworzy nową rabatę

Madżen ja dziś zakochałam się w sosence ... obłędna ... i ona będzie ... a z nią kostrzewa ... kosodrzewina ... lawenda ... i andromeda ... zgłupiałam dla tej sosny
Madzenka 20:33, 14 wrz 2013

asc napisał(a)
Trawki boskie, lawenda piękna.. z wiekiem jak brzydkie kaczątko
A kanapy są jak to mówi Iz po to aby mieć a nie siedzieć

Masz rację z lawendą
Kanapy są masz rację, teraz w ogrodzie gdy jest jasno to szaleję z przesadzaniem. Nawet nie pokazuję co robie, bo z falnki na flankę
Dzisij pięciorniki zmieniły adres w ich miejsce bukszpany, szałwia poszła pod przetaczniki a między bukszpany, laurowisnie poszły pod hortki, carexy frosted curls sąsiadujące z carex bronze form poszły do żurawek limek, a caramel do bronze form..... Niby nic a pół dnia z łopatą latałam.
Zmian na razie nie widać ale w przyszlym roku zakatki, ktore mnie drażniły będą ładniejsze
Madzenka 20:34, 14 wrz 2013

aga_k napisał(a)
CUDNIE masz!! Twój ogród zachwyca i inspiruje nieustająco

A posadzisz w swoje kwadraty lawendę???
Madzenka 20:35, 14 wrz 2013

Agnieszka_B napisał(a)

Marzenko u ciebie jest o niebo lepiej niz w najlepszej klubokawiarni ! Poproszę o kartę stałego klienta

Kawka z pianką i ciacho gratis
Madzenka 20:36, 14 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
Trawy tak Ci się przez 3 lata rozrosły??? Piękne kompozycje...

Melduję, że na jodle pajęczynę wyczaiłam...miałyście RACJĘ z Anią !!!!! szałer zrobiony...choinka jeszcze marniejsza, ale nadzieja jest. Jak dożyje (jodła oczywiście) wiosny, to przesadzę wtedy dopiero...boję się ruszać, taka sirota...

Kindzia najstarsze miskanty mają 2 lata a większość traw sadzona rok temu...
Trawy na podmokłym gruncie i w słońcu szaleją. Nie zapominaj o azofosce wiosną
aga_k 20:38, 14 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)

A posadzisz w swoje kwadraty lawendę???

Posadzę, obecnie testuje dwie odmiany na inny rabatach, ładniejsza wyląduje w kwadratach
Madzenka 20:38, 14 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)

Madżen ja dziś zakochałam się w sosence ... obłędna ... i ona będzie ... a z nią kostrzewa ... kosodrzewina ... lawenda ... i andromeda ... zgłupiałam dla tej sosny

Iza do kostrzewy kosodrzewina musowo!!!! To przecież mój ulubiony Ulf z CHFSh
Dwie kosodrzewiny będa na tę rabatę przy płocie sadzone już teraz a na ich miejsce hosty..... O matko czy ja kiedyś skończę przesadzać? Chyba przesadzam...