Właśnie czytałam u Iwonki jak się jej ID rozłazi pod bonzajem. Tu by się w sumie mogła spokojnie rozłazić, choć myślę jeszcze nad kocimietką. Jedno u drugie poniżej, kocimietka zaczyna znów. Tak sobie myślę, że jest chyba ją nawet bardziej lubię niż szałwię
dzis padalo prawie caly dzien, wieczorem przestalo, wiec polecalam do ogrodu. Przesadzilam astra na skalniakowej
Teraz go lepiej widac, jest sliczny Przestawilam ez serduszko
no dobra nie widac trzeba sie przypatrzyc jest na serduszku po lewej stronie. Jak sie w ogrodzie stoi to jest lepiej widoczny
Dziękuję Joasiu, wrzosy kwitną na całego...widzisz Twoja cenna rada co do zimowania Vertigo bezcenna...w sumie mam je 3 sztuki, spróbuję każdą przezimować gdzie indziej, ale poza ziemią
To się cieszę,że ci spodobały się moje hortki
W niedzielę podpadało dwa razy.We wtorek jeszcze raz trochę i dalej nic.I co to jest na ta ziemię suchą.Deko, małe deko.
Znowu codzienne podlewanie .U mnie dziś był upał.Ale zapowiadają i u mnie ochłodzenie i trochę deszczu.Zobaczymy jak to będzie naprawdę .
Ja hortensjowo popłynęłam..
Teraz one takie piękne..Nawet myślę krzak pięciornika wywalić , coś tam jeszcze a dać tam hortensje.Ale dopiero na wiosnę .A jakie ty masz " swoje hortensje " ?
5 vanilek, to już szpaler.A ja lubię rożne, jak to ja
Przez to oglądanie ogrodów to już kilka rabat mi przybyło.a jeszcze ze dwie chodzą mi po głowie.
Ja jeszcze trochę dokupuję. Dzisiaj dokupi.łam czosnki i tulipki u pani kropkowanej
Udało ci się popracować w ziemi ??
Dziękuję z miłe słowa
Dalie też słabiej kwitną niż w tamtym roku
inne jeszcze w pąkach bo wcześniejsze pędy deszcz połamał hortki maja się dobrze Limelight
Hayes Strasburg
Anabelle
Le Vesterival