Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Roztoczańskie klimaty 22:34, 29 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Zeta nie zaprszaj bo sobie zlot u Ciebie zrobimy przyjedziemy czarną furą aby pod kolor było w czarnych kapelutkach. Grupa Wroclawska szybka jest

No właśnie!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:31, 29 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
miałam coś pokazać...więc pokazuję, skoro rabata angielska to mus śmigac w takich butkach angielskich Regent Carlylle Black Camel
dałam 2 fota, jakoś kolor różny wyszedł..jest camel

WOW!!! Cudniaste!!! Mi by było szkoda do ogrodu ubrać
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:28, 29 sty 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Ja mocno namawiam na amarant, ale taki wyjątkowy.

wykorzystuję do tego pewien dywanik
http://www.calvado.pl/dywanik-move-bamboo-60x100-amarant-cat-813-id-9252.aspx

O ja! Piękny ten amarant, to właśnie jest "mój" odcień
Roztoczańskie klimaty 22:25, 29 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Eeee, to u nas na ogrodowisku lepsze było niż DOMO, tylko dla wybranych Zeta, czuję się zaszczycona, że mogłam luknąć jak się mieszka w Wielkim Świecie! Madżenka ma rację - powinni Cię w gazetach wnętrzarskich pokazywać!

Chyba na koncu świata hahahahah ....zapraszam zawsze moje drzwi Dla was otwarte

uwazaj co mowisz i do kogo))))))))))
Roztoczańskie klimaty 22:24, 29 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Eeee, to u nas na ogrodowisku lepsze było niż DOMO, tylko dla wybranych Zeta, czuję się zaszczycona, że mogłam luknąć jak się mieszka w Wielkim Świecie! Madżenka ma rację - powinni Cię w gazetach wnętrzarskich pokazywać!

Chyba na koncu świata hahahahah ....zapraszam zawsze moje drzwi Dla was otwarte
Roztoczańskie klimaty 22:24, 29 sty 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Jezu bez bielizny jutro do ojca dyr pojade ....

a po co Ci bielizna??

No jakże to, bez bielizny? Ojca Dyrektora gorszyć będzie?
Roztoczańskie klimaty 22:22, 29 sty 2013

Do góry
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:17, 29 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Marzenko, a kiedy u Ciebie będzie seans?

Zrobimy w ktoryś weekend albo w ten albo dopiero za dwa -trzy tygodnie. Muszę aktulne foty zrobić bo od roku tylko ogród fotografuję

No właśnie - ja też proszę o info głośne i wyraźne, cobym nie przegapiła serialu!!!
Roztoczańskie klimaty 22:16, 29 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Zeta, wstrzymywałam oddech, ale nadal zbieram szczękę z podłogi... Sprzątania nie zazdraszczam, ale całej reszty - BARDZO! Wspaniałe wnętrza i bardzo nowoczesne! Bomba!

Piekne!!! I do Dom i Wnętrzę lub Dobre Wnętrze się nadaje.
Zeta rzadko tak do perfekcji dopracowany dom sie ogląda u zwykłego śmiertelnika (???) a może Ty diablica albo jakaś celebrytka incoguto () jesteś

Czarownica raczej hahaha
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:15, 29 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Wieloszko by pomarańcz wprowadzić musiałbym wszystkie róże okrywowe wykopać.... I wymienić bo nie konweniują... A amarant za ostry....
Myślę. Zobaczymy. Może na razie frotn z granitem i pomarańczowymi kuklikam zrobię

Już Irenka pisała, że się różami chętnie zaopiekuje, ja również siem zgłaszam
A tak na serio - rzeczywiście wiąże się to z dużą ilością pracy - przesadzania, dosadzania, przemalowywania... Ja bym nie dała rady, ale Ty???
Roztoczańskie klimaty 22:15, 29 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Zeta, wstrzymywałam oddech, ale nadal zbieram szczękę z podłogi... Sprzątania nie zazdraszczam, ale całej reszty - BARDZO! Wspaniałe wnętrza i bardzo nowoczesne! Bomba!

Zeta rzadko tak do perfekcji dopracowany dom sie ogląda u zwykłego śmiertelnika (???) a może Ty diablica albo jakaś celebrytka incoguto () jesteś

Kasia Cichopek....
Roztoczańskie klimaty 22:15, 29 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

No i się prawie wydało...celebrytka
Roztoczańskie klimaty 22:14, 29 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

chiba tak!
Roztoczańskie klimaty 22:13, 29 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Roztoczańskie klimaty 22:12, 29 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Dzieki Wieloszka ....mnie się opatrzyły ....chetnie bym coś pozmieniała no ale taka natura hahaha
Roztoczańskie klimaty 22:11, 29 sty 2013

Do góry
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:06, 29 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
Weź chipsy

Ja tam już dawno siedzę i czekam z zapartym tchem Przy każdych nowych fotkach tylko oddech łapię A chipsy niezdrowe som, nie biorę
Roztoczańskie klimaty 21:27, 29 sty 2013

Do góry
Wieloszka ciiii..... A Ty myślisz dlaczego my noce zarywamy? Żonowi Zety kawę codziennie rano zapodaję
Roztoczańskie klimaty 21:25, 29 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Ciiii! To ile w końcu Zeta ma tych Żonów i donic w sypialni? I skąd Wy to wiecie???

wieloszka Ty sie skup!
Roztoczańskie klimaty 21:25, 29 sty 2013

Do góry
Ciiii! To ile w końcu Zeta ma tych Żonów i donic w sypialni? I skąd Wy to wiecie???
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies