Basiu dokładnie, ma wszystko co lubię.
Wnętrza też bez udziwnień ,prosty podział na strefy.
Jedyna zmiana to adaptacja poddasza na pokoje dla moich chłopców, projekt jest tak przygotowany,że można to zrobić w późniejszym momencie.
Wreszcie na horyzoncie przeprowadzka...
Zaszalałam z kolorem sypialni...miał być ciemniejszy,trudno...trzeba będzie dobrać szare dodatki lub granatowe...co sądzicie dziewczyny? wyszła mała Grecja...w tle szaro-betonowa łazienka,trzeba to jakoś połączyć!
Basiu raczej czarownicą Mam nadzieję,że kiedyś zasłuży na miano zaczarowanego ogrodu. Dziękuję!
Mimo, że urząd nas studzi to ja dalej marzę o tym,że kiedyś postawię tam dom. Myślałam, żeby urządzić ogród u Mamy ale tak mnie ciągnie na działkę że stale myślę nad projektem i grzebię w necie. Ponieważ oddali się w czasie będzie to dom na emeryturę, czyli przytulne maleństwo.
Miłków od lat mnie urzeka i chyba wreszcie znalazłam projekt moich marzeń .
o taki
Niestety tych dwóch odmian nie mam, ale mogę coś wyszperać w książkach, jeśli chcesz.
Kilka zdjęć z dzisiejszego pochmurnego poranka:
jesienny duet Renate Steiniger:
h. quercifolia Snow Giant postanowiła zakwitnąć w tym roku drugi raz, tym razem w tle jesiennych barw:
obiecałem sobie, że nie będę kupował hortensji później niż w lipcu. Znów się nie udało Tym razem Lady Mata Hari - zdobywczyni złotego medalu na tegorocznym Plantarium:
Muszę jeszcze zdążyć podzielić kępę pierwiosnka ząbkowanego - to będzie w różnych miejscach kwitł z jednego pojedynczego na wiosnę, tak ładnie się rozrósł :