Iwonko ale przedszkole miodzio. Wszystko się do Ciebie garnie ...Roślinki i zwierzaki . Nie wiem czy już sadzić irysy w grunt czy do doniczek. Kupowałam kwitnące latem a teraz mam zagwozdke.
Tez bym Twoja magnolia poogladala )))
Gdzie jeszcze stosuje się ten dolomit ? ; chciałam wczoraj kupić i w końcu nie wiedziałam, czy mi się przyda.
boszzz cudna ta fota powiększyłabym i powiesiła na ścianie i pies i syn ekstra wyszli - (a tak w ogle toie ona ma lat?) bo ty to młoda jesteś przecieszzzzz
Justys to są kosacce Pauline. Widać je chociaż w kamykach prezentowały by się lepiej. Są drobnisze od niebieskich
awaterek nowy ...chwile bede sie przyzwyczajac a te iryski maja jakąś nazwę? ...kolor super)) ....widać z daleka na rabacie ?
Przyszłam się napatrzeć na Twoje cuda Co roku sobie obiecuję że ciemierników nasadzę i nadal nie mam... Ale już mam w końcu dla nich miejsce, więc chyba czas zakupić buziak!
Jola ja cię kochana w ogóle nie poznałam ale masz pięknie wiesz ? to jest aż nienormalne czytam że koncert syna był - imiennika nie widziałam
Edytko ale to nie jest ogród to jest napęd . Przecież wiesz jaka to różnica "))((
Kupowałam u Kapiasa była po 16 zł . Ziemie mieszłam z bardzo dużą ilością piasku. Trochę dolomity. Wiosną tez posypujemy tylko dolomit em .
ale Ci fajnie z chłopakami. Ja wczoraj swojego spytałam, czy zrobi coś w ogrodzie w tym tygodniu i usłyszałam, że nie ma szans ;-/