cieszę się ogromnie, bo moja róża Jude the Obscure, którą musieliśmy przesadzić w związku z budową oczka, bardzo wtedy ucierpiała. A teraz się pozbierała i zaczyna wypuszczać nowe listki
Czekam wow przepiękny szpaler to anabelle? U mnie w tym roku hortki coś marnie rosną, chyba faktycznie pospieszylam się z ich cięciem wiosna, te co przycielam później pięknie rosną, a na pozostałych pełno gałązek bez kwiatów, czego nie można powiedzieć o Twoich
Aniu dziękuję. Rojniki zostaną, jak zmarnieją to kupię w przyszłym roku nowe, tam jest kilka sztuk więc nie taki wielki koszt. A moje aktualnie najpiękniejsze hortki to te, wreszcie pokazały na co je stać:
a remont bedzie sie ciagnal, bo moj M wszystko sam robi a ze pracuje do tego, to malo czasu ma. Dlatego potrzebujemy zastepcza kuchnie. Ladna nie bedzie, bo zostawiamy stara podoge. Nowa polozymy dopiero na koniec jak juz sie z ta kuchnia wyniesiemy spowrotem i zamienimy ten pokoj na salon. Sufit tez tam bedzie pozniej robiony. Szkoda mi teraz nowe wszystko dawac a potem za rok rozwalac
Znam ten artykuł.. nawet tam są moje foty gadzin. Nicienie , wrotycz, czego nie stosowałam.. i wszytko do niczego.. Dużo a wymienionych środków (czytaj skuteczne) jest już wycofanych z użycia. Dziś gadzinę utłukłam na materacu..w basenie!!!!! Nawet tam mnie prześladują.. wlazłam do wody dla ochłody, pierwszy raz w tym roku.. a tam na materacu pływa sobie opuchlak. Mało mnie szlag nie trafił. gołymi łapami go ukatrupiłam. Basen spory, woda chlorowana... jak tam wlazł????
u Kondzia zachwycił mnie ten burak. Tzn zachwyciło mnie całe morze roślin, ale nie wiedziałam po prostu, że burak może być aż tak piękny. W przyszłym roku sadzę na bylinówki, a co . Jak mi się znudzi to zjemy