Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 14:33, 20 mar 2017

Do góry
babka napisał(a)
aleś pięknie się zaparawaniła, uroczy kącik. To elementy przenośne są czy przytwierdzone na stałe ?
Wszystko u Ciebie gustowne ... ehhh

Olus nie jest na stałe i mam nadzieje ze nie będzie. Trzeba trochę zamocować bo wiatr może szkód narobić. Kochana aleś Ty miła aż się zawstydxilam ))
Lawendowy zawrót głowy 14:32, 20 mar 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Edytko wreszcie mam napęd . Chłopaki walczą z montażem wczoraj Grześ zaczął i mam nadzieje ze dziś skończy.

ale Ci fajnie z chłopakami.
Ja wczoraj swojego spytałam, czy zrobi coś w ogrodzie w tym tygodniu i usłyszałam, że nie ma szans ;-/
Lawendowy zawrót głowy 14:30, 20 mar 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Na pewno wybrałaś możliwie najmniej kolizyjny wariant

Edytko wreszcie mam napęd . Chłopaki walczą z montażem wczoraj Grześ zaczął i mam nadzieje ze dziś skończy.
Lawendowy zawrót głowy 14:28, 20 mar 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Kupowałam u Kapiasa była po 16 zł .

Ziemie mieszłam z bardzo dużą ilością piasku. Trochę dolomity. Wiosną tez posypujemy tylko dolomit em .

dzięki Jola
Lawendowy zawrót głowy 14:28, 20 mar 2017

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Loja no cudnie Ciemierniki i iryski dają czadu. Buziaczki

Steskniona jestem ))))
Lawendowy zawrót głowy 14:26, 20 mar 2017

Do góry
Anusia napisał(a)
Awatarek zmieniony. Podoba mi się wszystko u Ciebie, więc co będę się rozpisywała.Stipy też jeszcze u mnie nie ciachnięte. Ten tydzień obfitował w silny wiatr i deszcz. Macham

Stipy tez nie ciachniete...tylko trzy machnelam bo zasłania iryski )) w czwartek mam plan ogrodowy sprzątam ))
Lawendowy zawrót głowy 14:25, 20 mar 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Edytko no niestety masz rację zasłania ale coś za coś. Parawan jest narazie nieznośne niczego tak robić ale mus się było zasłon przed wysokimi samochodami i gapiacymi się w talerz kierowcami. Zachwycona nie jestem czekam na pergole )

Na pewno wybrałaś możliwie najmniej kolizyjny wariant
Lawendowy zawrót głowy 14:24, 20 mar 2017

Do góry
Kindzia napisał(a)
Jolcia, zawsze masz miód, cud i orzeszki...i wcale Ci nie wierzę, że nie masz posprzątane...jakoś

Haha Kasiu to fotki tylko z dwóch rabat ))
Lawendowy zawrót głowy 14:23, 20 mar 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

zabiłaś mnie.. ja chce 60szt...

a powiedz mi jeszce kochana jak sadziłaś lawende to mieszałaś ziemie z dolomitem? jakos poł na pół? teraz coś jeszcze robisz? dypiesz popiołem np?nawozem?

Kupowałam u Kapiasa była po 16 zł .

Ziemie mieszłam z bardzo dużą ilością piasku. Trochę dolomity. Wiosną tez posypujemy tylko dolomit em .
Lawendowy zawrót głowy 14:20, 20 mar 2017

Do góry
Ewa 004 a ja kofam Ciebie ))

Marzenko ja też miałam dużo brązowych liści po zimie Wycięłam je .)

Ewciu tyle komplementów hihi dzięki szukam tej róży ...podoba sie )) niech już coś pachnie i kwitnie.

Ewciu z tymi ciemierniki to tez różnie bywa te liści oryginalne mogą zniechęcić ale ja je zawsze wycinam ))Buxiak wiosenny
Lawendowy zawrót głowy 14:20, 20 mar 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Ja mam tylko nico jestem z niej bardzo zadowolona

http://plumeria.sklep.pl/lawenda-platinum-nico-DUZA-sadzonka

zabiłaś mnie.. ja chce 60szt...

a powiedz mi jeszce kochana jak sadziłaś lawende to mieszałaś ziemie z dolomitem? jakos poł na pół? teraz coś jeszcze robisz? dypiesz popiołem np?nawozem?
Ogród z łezką II 14:17, 20 mar 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Lilie mi wychodzą jeee!

Twoje macro mnie w kompleksy wprawia . Primo ze wszystko juz takie wielkie secundo ze Tys taka zdolna kobitka ))

Jolcia! Super!!! W połowie czerwca będę się Twoimi kwiatami lilii zachwycać
Eee tam, mój aparat to nie wyspecjalizowany w makro, a ja jeszcze niedouczona jestem. Ale staram się
Ty, jak zawsze, miła
Lawendowy zawrót głowy 14:16, 20 mar 2017

Do góry
Agatko Moniczko Iwonko Iwonko Jolu ciesze się ze się Wam podoba.dzięki bardzo.
Lawendowy zawrót głowy 14:14, 20 mar 2017

Do góry
Reniu haha parawan jest ruchomy jak wieje to bardzo dosłownie )) od dmu wygląda lepiej niż od ogrodu mam nadzieje ze jak się zazieleni i zakwieci to będzie milej i przytulnie. Awatar tez jeszcze mi obcy jakiś ale mnie na wiosnę wzięła zmiana .

AniMi haha no to przecież marzenie każdej z nas ))))buxiol

Angelika dziękuję ślicznie . Nie ukrywam ze chce juz więcej zieleni bardzo mi tęskno
Lawendowy zawrót głowy 14:09, 20 mar 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Jola jeszcze Ciebie spytam bo tez masz dużo lawendy, którą wybrać?
https://www.obi.pl/ogrodowe-rosliny-uzytkowe/lawenda-bylinowa-opak-6szt-lavandula-angustifolia-/p/5121900
https://www.obi.pl/ogrodowe-rosliny-uzytkowe/lawenda-wieloletnia-odm-hidcote-lavandula-sp-/p/6192421

Danka poleca wąskolistną ale o bylinowej i wieloletniej nic nie wiem..
jaka ty masz?

Ja mam tylko nico jestem z niej bardzo zadowolona

http://plumeria.sklep.pl/lawenda-platinum-nico-DUZA-sadzonka
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 14:06, 20 mar 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Stroik bardzo fajny bardzo... a kotek juz taki duzy?

Paczki magnoliowe pokaż plissss

Kocur zaczyna przybierać na "wadze". Pączki dzisiaj sfocę
Lawendowy zawrót głowy 14:06, 20 mar 2017

Do góry
Milka napisał(a)
Dekoracje super, iryski ...mój kolorek, kwitnące w domu, ciemierniki wypas, a parawanu nie odnalazłam, ciekawa jestem pergoli, na pewno będzie śliczna wiosna w avatarku

Mirelko bo parawan wygada jak plotek może dlatego. Na pergole to jeszcze długo trzeba czekać. Buziolki i dziękuję ))
Lawendowy zawrót głowy 14:05, 20 mar 2017

Do góry
Agi do czasu aż pergoli nie postawie musiałam mała zasłonę zrobić bo juz intymności brakowało. Bukszpany niestety nie zdążyły zdrewniec po cięciu i wymarzły im mlode listki. Ja jeszcze poczekam z cięciem.

Iwonko ja też się jeszcze nie przyzwyczaiłam do siebie hihi. Moje powojnik 5 MCS i 2 sympata ciągle mają uwiad i całe lato walczyłam.Nadmanganian potasu i czosnek tylko to stosuje chemii staram się unikać ))
Lawendowy zawrót głowy 14:01, 20 mar 2017

Do góry
Jagoda to deski z casto te same co na plotek.Nie wiem co to za drzewo.

Mirelko bajzel mam nawet navtrawniku bo Fidek stos patykow nanosil i nie chce sprzątać)) W czwartek się biorę za cięcie ma przestać padac. Dłużej tego bajzlu nie zdxierze ((

Edytko no niestety masz rację zasłania ale coś za coś. Parawan jest narazie nieznośne niczego tak robić ale mus się było zasłon przed wysokimi samochodami i gapiacymi się w talerz kierowcami. Zachwycona nie jestem czekam na pergole )
Enklawa w mieście 13:55, 20 mar 2017

Do góry
Szalona jakie piękne zakupy ...bukszpany cudne .....zrywa darn i nawet nie myśl zrobić inaczej ))

Trawki super gdzie takie zakupy juz można zrobić ? Cuda ....teraz trochę roboty masz powodzenia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies