a powiedz mi jeszce kochana jak sadziłaś lawende to mieszałaś ziemie z dolomitem? jakos poł na pół? teraz coś jeszcze robisz? dypiesz popiołem np?nawozem?
Jolcia! Super!!! W połowie czerwca będę się Twoimi kwiatami lilii zachwycać
Eee tam, mój aparat to nie wyspecjalizowany w makro, a ja jeszcze niedouczona jestem. Ale staram się
Ty, jak zawsze, miła
Reniu haha parawan jest ruchomy jak wieje to bardzo dosłownie )) od dmu wygląda lepiej niż od ogrodu mam nadzieje ze jak się zazieleni i zakwieci to będzie milej i przytulnie. Awatar tez jeszcze mi obcy jakiś ale mnie na wiosnę wzięła zmiana .
AniMi haha no to przecież marzenie każdej z nas ))))buxiol
Angelika dziękuję ślicznie . Nie ukrywam ze chce juz więcej zieleni bardzo mi tęskno
Agi do czasu aż pergoli nie postawie musiałam mała zasłonę zrobić bo juz intymności brakowało. Bukszpany niestety nie zdążyły zdrewniec po cięciu i wymarzły im mlode listki. Ja jeszcze poczekam z cięciem.
Iwonko ja też się jeszcze nie przyzwyczaiłam do siebie hihi. Moje powojnik 5 MCS i 2 sympata ciągle mają uwiad i całe lato walczyłam.Nadmanganian potasu i czosnek tylko to stosuje chemii staram się unikać ))
Jagoda to deski z casto te same co na plotek.Nie wiem co to za drzewo.
Mirelko bajzel mam nawet navtrawniku bo Fidek stos patykow nanosil i nie chce sprzątać)) W czwartek się biorę za cięcie ma przestać padac. Dłużej tego bajzlu nie zdxierze ((
Edytko no niestety masz rację zasłania ale coś za coś. Parawan jest narazie nieznośne niczego tak robić ale mus się było zasłon przed wysokimi samochodami i gapiacymi się w talerz kierowcami. Zachwycona nie jestem czekam na pergole )