Ale chyba to You & Me w końcu
dzień dobry Danusiu, dzień dobry Ogrodnicy! nurtuje mnie pytanie odnośnie żywopłotu: co lepiej czerwony buk czy głogownik? Mieszkam na zachodzie i teoretycznie nie powinno być z nimi problemu. pierwszy cudnie czerwony drugi ciut też, ale zimą cudowny.. nie mam żadnych doświadczeń z nimi i nie mogę się zdecydować POMÓŻCIE!! pozdrawiam! kamila
Czyżby jakieś spotkanie? Bo coś słyszałem, że Iza i Adamo mają być u Irenki? Widzę, że też mocno działasz A skoro tak p[iszecie o Home & You to w niedzielę wypaczyłem takie prześlicznie turkusowe podkładki na stół przecenione o 70 % - i mieli tylko dwie! A ja 6 potrzebowałem.....Tak strasznie szkoda mi ich było..... To siem pożaliłem Ale ogólnie humor mam dobry - i Tobie również takiego życzę - w końcu weekend
Jak to dobrze, że se to poczytałam... Dokupiłam lawendę...zaś 24 sztuki. Całe róże obsadzę...niech mają Też taką kupowałam...dlaczego u mnie nie kwitnie jeszcze???????????? Czyżby to tą brukarze załatwili???
Oj ja mam ten sam dylemat z kosaćcami. Ja kwitną są piękne, ale te kwiatostany które trzeba wycinać i ogólny widok po przekwitnięciu... No jest nad czym się zastanawiać. Wsadź w jakieś inne miejsce, mniej widoczne może
booofska
Jak to dobrze, że se to poczytałam... Dokupiłam lawendę...zaś 24 sztuki. Całe róże obsadzę...niech mają