Kasiu a ja myślałam że Ty mi rozpoznasz pomarańczową różę, cały czas byłam przekonana że to Westerland, rano sprawdzałam kartki nie ma.
jest kartka na rabatowej co kwitła wcześniej 'Orange Sensation'
a Westerland poznaj Ty bo masz
teraz mnie się wydaje że to ta pierwszy kwiatek w tym roku.
i to może ta co ciągle opadają płatki i nie mogę uchwycić rozwiniętej bo deszcz.
Fioletowe i amarantowe floksy lubię i one pachną.
Kupiłam w tym roku czerowone i pomarańczowe jeszcze nie kwitną.
Aniu- nie jestem pewna jaka to, teraz sprawdzałam co kupowałam. były z pomarańczowych angielskie 3 szt jedna 'Capitol Hill'
w info teraz znaleźć nie mogę by porównać.
rabatowa 'Orang Semat'
parkowa 'Westerland'
dużo mi wcześniej wymarzło
ta ma karteczkę 'Orang Sensation' zakwitła wcześniej teraz nie ma kwiatów.
kolor ten sam
Aniu, to musi być angielka bo Westerland jest jasna i ma cienkie pędy.
Aniu, cudny obraz! Mistrzowsko dobrane rośliny. Nie zamierzasz utrwalić go nie tylko na zdjęciu?
To niebieskie z lewej to lawenda, czy ożanka albo szałwia może? Bardzo wysoka wyrosła.
A w ogóle same ochy i achy podczas przechadzki po ogrodzie!
Odwzajemniam pozdrowienia rownie ciepłe i serdeczne.
Mój klon pensylwański po tej zimie sie rozłożył...po prostu usechł, w przekroju u mojego to Werticilioza
Twój egzemplarz jest dużo starszym egzemplarzem...może dasz radę mu jeszcze pomóc...trzymam kciuki za drzewo
Mój klon jeszcze wiosną wyglądał tak...ostanie wspomnienie
Pokazuje mini mini tego co ma do zaoferowania Bawaria...I masz racje, Ludwik dobrze wiedzial ze warto tu inwestowac i odkrywac cuda natury
Placze, lzy mi leca jak dziecku i musze sie pilnowac zeby nie szlochac na niektorych musikalach, w teatrze, w kinie Ba, przy ksiazce nawet.
Kiedys dodatkowo do pracy zawodowej, pracowalam jako trenerka akrobatyki powietrznej i szczerze Ci powiem, ze gdyby nie latka to dalej bym to ciagnela. Przy musikalach wlasnie...
Roze oczywiscie fotnelam, ale nie wiem czy bedziesz zadowolona bo tylko polowe jej zlapalam. A to dlatego ze przed nia rosna inne rosliny, tz rh i piwonie i inaczej nie da rady Ma okolo 1.60 wysokosci i 1.20 szerokosci.
Jeśli ta naparstnica wyda młode, a kolejka ustawiona po nie będzie zbyt długa, to ja też się tu ustawiam
Chętnie też zasiałabym nasionka z tej pięknej jeżówki.
Chyba, że te interaktywne filtry okłamują, w kolorach tych które widzę (bez różowych z alegro) są super oryginalne
Więc jak? mogę się ustawić?
Deszcz pada ładnie w tym roku i mój marny trawnik wygląda teraz dobrze, dawno taki zielony nie był. Fotki zrobione przed skoszeniem, ale już go dzisiaj ogoliłam Zdjęcia jutro zrobię