Nie zrobiłam aktualnych zdjęć, ale namazałam mniej więcej o co chodzi z tymi drzewami przy garażu. Wybaczcie bałagan, ale tak było, no nic nie poradzę
na tym metrze chciałam posadzić drzewa, myślałam o jarzębach flanrock, ale nie wiem czy one zrobią dobrą przesłonę. Z czasem planuję garaż trochę ukryć, mam sporo desek, może je do tego wykorzystam.
Hej, Proszę o pomoc... chciałabym stworzyć rabatę. Ale zupełnie nie wiem co posadzić aby grało ze sobą i było ładnie a nie było zbyt dużo gatunków.
Ten świerk serbski po lewej chciałabym zamienić na sosnę pospolitą Watereri a pomiędzy modrzewiem a choin perukowiec . Ale nie wiem co dalej, nie wiem może zostawić ten świerk serbski...i jeszcze mam do zagospodarowania świrek Białobok- mały..
Przydrepciłam zakomplementować donice - prawdziwe cudo !!!
I jeżówki cudne...i wspaniałe hortensje....
Na pamiątkę sobotniego spotkania kilka fotek.
Następne już wkrótce, hura!!!
Prześlicznie
Mam dwa pytanko jedno czy masz moze jakieś foto jeszcze bardziej lewej strony tego zadaszeni tarasu, cos podobnie mi wychodzi u mnie i chciala bym zobaczyc jesli to możliwe ten lewy bok co na tej focie jest ścięty
Basiu dziękuję.O tak, nowy etap życia się zaczyna i dla niej i dla nas.
Lilie takie cudne to właśnie są.
LO w szczątkowym kwitnieniu
I NN z dwóch stron
Liliowce dla mnie wszystkie sa piękne.Jeżówki też lubię.Ale z tych co posadziłam wcześniej kilka mi wypadło
A u mnie ani burzy , ani deszczu nic nie było.Znowu czeka mnie wieczorne podlewanie.
To dobrze,że Anabelka ci przetrwała.One potrzebują podpory później.
Dobrze,że twój mąż też ci sporo sam zrobi i pomoże w ogrodzie.Jak i mój.
Hemerocallis -liliowiec Destined To See -jeszcze mały i młody, kupiony w ubiegłym roku.
Jak wiele innych.W tym roku żadnego nawet nie kupiłam
liliowiec summer wine ?
liliowiec Sand Sandals