Iwonko, witaj.
Mam kilka odmian hortensji, ale to już wiesz
Trawka, o którą pytasz, to ptasie łapki. Bardzo wdzięczna trawka, oczywiście carex
Limlight już teraz delikatnie przebarwia się,
podobnie jak Phantom.
Na razie biały jest Polar Bear.
Rok temu chyba najpierw zdążył ściąć go mróz, nie pamiętam przebarwiania ...
Edys pojecia nie mam co to za gosciu ale plecczek mial dosc duzy. Nie znam sie na pajakach. Wypatrzylam jeszcze w innym kacie ogrodu sliczne gniazdko pajecza ale bylo juz ciemnawo, wiec jutro je sfotografuje.
no własnie ...u mnie salderiana tak wygladała ( 3 sezon u mnie..chyba wywale bo mnie wk...) ciełam ...i czytałam ze Marzena jesienna tez niedawno cieła ....czyli wochodzi na to ze szał seslerii pomału mija ....jesienna u mnie pierwszy rok ...nic jej nie dolega ...ale ciecie 3x w sezonie moze człowieka wykończyc...zwlaszcza ze kepy gigantyczne sie robią ....
Najlepiej wiosną.. mój też sie drze, że mu wszystko atakuje trawnik.. i nawet obiecał poszerzyć wszystkie rabaty, ale pod jednym warunkiem.. że co najmniej pół metra będzie wolnego pasa..
No i ten warunek mi nie pasuje
Obrazków koniec.. uciekam.. buziaki dla wszystkich zaglądających .. tak swoją drogą to mam kiepski dzień.. w myśl zasady że jednego nieszczęścia to zawsze za mało.. forum pozwala uciec myślami od rzeczy nieprzyjemnych.. bo natchnienia do niczego dziś nie mam.. Wracam do pracy, bo dzień mi się przebimbał na szkółkę, ogród i dentystę.. na załatwianie spraw zaległych a pilnych.. wstałam o 6 .... i mam wrażenie że dopiero wstałam.. a to dzień zleciał..
Podobny był, ale nie mam więcej.. ale podobny czy nie.. mi sie podoba