Danuś, jak tak dalej pójdzie, to zobaczymy Cię w głównym wydaniu wiadomości
Co tam nowy rząd i referendum w UK!
Nasza Danusia wyznacza teraz główny temat hot newsów ))
Można własnymi rękami wybrać trochę kostki i wybrać piasek czy podbudowę, wtedy będzie po nasypaniu ziemi trochę miejsca na wsadzenie roślin.
Ponieważ jest pochyło - nie można postawić donic, a zresztą źle będą wyglądały, Skrzynki postawione na murku tez to będzie kiepski pomysł, więc nie ma rozwiązania bez wybrania kostki.
Taki trawnik zakłada się przez cały rok, pod warunkiem że jest w sprzedaży, że ziemia nie jest zamarznięta, że da się zwinąć w rolkę i że będziesz go podlewać systematycznie. Raczej tylko zima ze śniegiem odpada.
no to będę oglądać bo w domu z chorym Jaśkiem jestem. Liczę też na Waldka i transparent ależ jestem ciekawa cóż to będzie... Bo jeśli to będą takie wejścia jak np dzisiaj z prognozą pogody to sporo ich było
Danusiu a tę książkę to w Polsce można gdzieś kupić?
Mam z tej okazji dwa nowe wianki Mam nadzieję, że pokażą A jak nie, to ja pokażę Ogród rośnie sobie spokojnie, a ja pracuję, nie mówię, że się nie denerwuję, żeby coś nie "palnąć" na żywo, bo nie da się poprawić
Wywal szmatę spod tui, bo jeśli są za głęboko posadzone i w dodatku glina to zabijesz je szmatą. Być może to jest przyczyna złego stanu, gniją pnie? sprawdź.