Nie będę oryginalna gdy napiszę, że miałam niedosyt, duży niedosyt.
Ale mam nadzieję, że to jest migawka przed programem pokazującym twój niesamowity Ogród
I to jest TO !!!!!!
Może wreszcie dotrze, do kogo potrzeba, że są telewidzowie zainteresowani ogrodnictwem. I, że to też jest sztuka, sztuka ogrodnicza.
To ja się teraz przyznam, że robi mi się bardzo smętnie gdy pośród różnych przykładów ogrodów świata nikt nie zająknie się o ogrodach w Polsce.
Ale teraz dzięki tobie Danusiu mamy już pierwszą jaskółeczkę i ja jestem bardzo dumna, że mogłam w Bukszpanowym gościć.
Witam
chciałam zapytać experta od dali kiedy można zbierać nasionka dali bo właśnie kwitną i kiedy wysiewać?
Nasionka muszą się zawiązać, być suche i wysypywać się z koszyczków. Teraz kwitną, a więc nie mają jeszcze zawiązanych nasion, sprawdź to. Zbierz nasiona, wysusz i przechowaj do wiosny, wysiewaj w marcu-kwietniu w domu, uszczykuj żeby się rozkrzewiła i wysadzaj do gruntu siewki po 15 maja.
Danuś, jak tak dalej pójdzie, to zobaczymy Cię w głównym wydaniu wiadomości
Co tam nowy rząd i referendum w UK!
Nasza Danusia wyznacza teraz główny temat hot newsów ))
Można własnymi rękami wybrać trochę kostki i wybrać piasek czy podbudowę, wtedy będzie po nasypaniu ziemi trochę miejsca na wsadzenie roślin.
Ponieważ jest pochyło - nie można postawić donic, a zresztą źle będą wyglądały, Skrzynki postawione na murku tez to będzie kiepski pomysł, więc nie ma rozwiązania bez wybrania kostki.