Rośnie w okolicach perukowca, narożnik z brzozami.
to ten żółty słupek za perukowcem zdjęcie z X 2016
On u mnie jest częścią mieszanych nasadzeń mających osłaniać przed zachodnimi wiatrami. Jutro postaram się mu zrobić zdjęcie, choć w 2/3 przesłania go perukowiec.
Ewuś , dziękuję bardzo
Przez kilka lat notorycznego dokupywania lilii i liliowców juz się tego uzbierało.
Clemków trochę też mam.
Paradoks...
Przy łuku z jeden strony posadziłam Eden Rose, kiepsko rośnie, myślę ja przesadzić w inne miejsce,A tam dać jakąś pnącą i powojnik o średniej barwie,
Ale polecam powojnik Ville de Lyon,Warszawską Nikę, Etoile Violette,Jacmani, Mme Julia Correvon..
Witam nowego gościa Marka. Twój wątek był jednym z pierwszych które przeczytałam od deski do deski /ale śladu nie zostawiłam/. Róże masz przepiękne. U mnie tylko jedna - narazie jedna Jan Paweł II. Oto fotka
Co do ogrodu japońskiego to rzeczywiście przemyślę temat.
Dobry wieczór
Pani Danusiu dziekuje za odpowiedź
Trawa siana i nawozona byla siewnikiem na kółkach
Co powinnismy zrobic żeby uratować nasza trawe?
Prosze mi jeszcze napisać czym potraktować grzyby jest ich coraz wiecej Robi sie nam w 'ogrodzie' grzybowisko
Jestesmy począkującymi ogrodnikami i wszystkiego sie uczymy (na własnych błędach)
No coś TY?? Jeszcze Ci jeżówki nie kwitną?? Aż dziwne..
A vanilki, tak jak już pisałam, dosyć fajne są w tym roku. Już takie dosyć spore, widoczne nad rozchodnikami. Nie najlepsze zdjęcie, pstryknięte na szybko, ale co tam .. niech będzie poglądowo