Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Szmaragdowy Zakątek 02:43, 24 gru 2015

Do góry
Teraz troszkę nastroju świątecznego...moje dekoracje Bożonarodzeniowe
Wianek na ścianie...

...i jeszcze raz, tym razem w całej okazałości

teraz stroik na stole

i jeszcze jeden wianek...w środku będzie stał znicz, bo to na cmentarz

A to choinka na moje biurko w pracy. Choinka z szyszek modrzewiowych to rękodzieło przyjaciela, moja jest tylko dekoracja
Hirutkowy raj:)) 01:51, 24 gru 2015

Do góry
Choinka śliczna.....zawsze mi sie podobały takie mono-barwne, eleganckie ale u siebie choinke mam zawsze pstrokatą i jarmarczną....
U ciebie podoba mi sie tym bardziej że to własnorecznie robione ozdoby.
Pozostałe dekoracje tez fajne, ten wianek na białym podkładzie super. A gdzie wisi ten bombkowy wianek w pastelowych kolorach ?
Wilcza Góra 22:25, 23 gru 2015

Do góry
WilczaGora napisał(a)

Twój wianek jest przepiekny
a jak coś jest przepiękne, to nie trzeba nic zmieniać
"różyczkowe cudo" miałam w planach już od dawna, a teraz udało się zrobić ...
bardzo się nim cieszę ...

Dziękuję Ci bardzo. Dziś jednak dorzuciłam do środka mech i wstawiłam na to kremową świecę. Zrobił się taki odświętniejszy
Twoje dekoracje mnie zachwycają ale jeszcze bardziej Twoja radość z tworzenia i postrzeganie świata.
Cudownego świętowania Ci życzę
Ogród Małej Mi - sezon 2015 21:25, 23 gru 2015
Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Atmosfera świąteczna pierwsza klasa.. już ją czuć...

T poczuł wiosnę (ja kręgosłup) i wybrał się dziś na rower

PS wianek umotałaś całkiem niezły czerwony na święta chyba najładniejszy jest
Blaski i cienie nowego życia 21:22, 23 gru 2015

Do góry
A tak żeby było świątecznie na moim wątku to nie powiem zdjęć nie mam. Wczoraj zrobiłam z karpiami żeby było mi łatwiej. Teraz przygotowałam mak i bakalie na jutrzejsze pieczenie makowca-jeszcze robię na szybko skórkę pomarańczową Choinkę ubrałam, ale Łukasz chce czerwone bańki wziąć do siebie więc jutro będą poważne zmiany
za to pooglądałam wiele pięknych dekoracji i inspiracji bardzo mi się podobają donice wysłane mchem a moim marzeniem jest wianek z ostrokrzewu z czerwonymi dodatkamioraz białe oświetlenie na zewnątrz
Ogród Małej Mi - sezon 2015 20:47, 23 gru 2015

Do góry
Wianek z ostrokrzewu to moje marzenie, ciekawe czemu ciągle marzenieAniu,przyjaznych świąt jako babcia zostałaś cudownie obdarowana więc czego Ci jeszcze życzyć chyba sił i zdrowia
Ogród Małej Mi - sezon 2015 14:07, 23 gru 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

I wczorajszy popełniony wianek.. z tego co było pod ręką... róża, jodła i ostrokrzew.. gwiazdka zmałpowana od Pszczółki.. taką miałam w zasobach rupuiecianych..

No jak Ty tak robisz wianki z tego co jest pod ręką to aż się boję jak wygląda taki zaplanowany
AniuCuuuudnie

PS Może spróbuję zrobić sobie taki za rok?
Ogród Małej Mi - sezon 2015 14:00, 23 gru 2015

Do góry
Wianek "na szybko" jest super
A czy z tej drabiny widać może zimę? A może już lato za zakrętem?
Aniu, jeszcze raz Wesołych Świąt!
Ogródek Iwony 13:11, 23 gru 2015

Do góry
I zdążyłam zrobić wianek na drzwi, bo mi go brakowało

Ogród Małej Mi - sezon 2015 12:57, 23 gru 2015

Do góry
Atmosfera świąteczna pierwsza klasa.. już ją czuć...

Dla tych co nie czują zbliżenie...

I wczorajszy popełniony wianek.. z tego co było pod ręką... róża, jodła i ostrokrzew.. gwiazdka zmałpowana od Pszczółki.. taką miałam w zasobach rupuiecianych..

a teraz lecę do szmaty, garów i takie tam... przeczytane na FB
3 dni które zrujnują dietę, budżet, odnowią konflikty w rodzinie i spowodują potworne zmęczenie.. czyli Wesołych Świąt.. bym nie odstawała od reszty kobiet..
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 02:44, 23 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Wycieczkę jakąś planujecie?

Pozdrawiam Małgoś

Tak Polinko wybieramy się w czerwcu do ogrodu róż który mieści się u naszych zachodnich sąsiadów, niedaleko granicy.
Jedź z nami, zgarniemy cię po drodze

Specjalnie dla ciebie sesja moich kominkowych dekoracji

I wianek z bliska.....aparat w telefonie przekłamuje kolory. Ten pomarńczpey e rzeczywistości jest łagodniejszy a szaro-niebieski jestnardxiej grafitowo-metaliczny....chodzi mi zarówno o bombki jak i o wstążki
Wilcza Góra 22:23, 22 gru 2015

Do góry
ryska napisał(a)
Piękny wianek różany. U mnie nadal króluje wianek różano-hortensjowy i będzie zdobił świąteczny stół. Pozdrawiam

Twój wianek jest przepiekny
a jak coś jest przepiękne, to nie trzeba nic zmieniać
"różyczkowe cudo" miałam w planach już od dawna, a teraz udało się zrobić ...
bardzo się nim cieszę ...
Wilcza Góra 22:00, 22 gru 2015

Do góry
Dorota123 napisał(a)
Wianek z białych różyczek bardzo pracochłonny, ale efekt wart włożonego wysiłku.
oj tak, jestem z niego bardzo zadowolona ... szczególnie, że to wariant całoroczny
Wilcza Góra 20:22, 22 gru 2015

Do góry
Piękny wianek różany. U mnie nadal króluje wianek różano-hortensjowy i będzie zdobił świąteczny stół. Pozdrawiam
W kamiennym kręgu od początku 16:54, 22 gru 2015

Do góry
Aniu, przyszłam Ci pogratulować 800 strony A tu takie piękne ozdoby Wszystko mi się podoba i wianek, i choineczki, i bombki Zdolna jesteś niesłychanie Takie prace krzyżykowe, wow
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 00:18, 22 gru 2015

Do góry
Margarete napisał(a)
Świetnie wyszedł ci ten wianek Reniu, i na pewno super będzie prezentować się w nowoczesnym wnętrzu u ciebie
Zdolniacha
Ja swoje wianki też zrobiłam ( 2 nowej do domu, jeden przeszedł lifting, jeden dla koleżanki z pracy, jeden dla synowej i jeden dla mamy) normalnie manufaktura.... ale nie miałam czasu ich obrócić ładnie i wrzucić na forum.
Czytam. że nie domagasz. Zdrowiej nam kochana bo Święta tuż, tuż....
Buziaki zostawię i życzenia powrotu do zdrowia.

Dzięki Małgosiu za komplementy
Chwali się, że tak dużo wianków przygotowałaś dla bliskich
Jeśli chodzi o zdrowie to już jest dobrze, że wiem jaki specjalista mógłby mi pomóc Buziaki
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 00:06, 22 gru 2015

Do góry
Świetnie wyszedł ci ten wianek Reniu, i na pewno super będzie prezentować się w nowoczesnym wnętrzu u ciebie
Zdolniacha
Ja swoje wianki też zrobiłam ( 2 nowej do domu, jeden przeszedł lifting, jeden dla koleżanki z pracy, jeden dla synowej i jeden dla mamy) normalnie manufaktura.... ale nie miałam czasu ich obrócić ładnie i wrzucić na forum.
Czytam. że nie domagasz. Zdrowiej nam kochana bo Święta tuż, tuż....
Buziaki zostawię i życzenia powrotu do zdrowia.
Zielonym od linijki - ogród Ivony 22:40, 21 gru 2015

Do góry
ivo napisał(a)
Uwiłam dziś wianek na drzwi frontowe . Trochę sie namęczyłam ale jest Co prawda jeszcze nie zawisł ale fotki wklejam.

Śliczny Piękny w swojej prostocie i taki uniwersalny
Pszczelarnia 22:06, 21 gru 2015

Do góry
Nadrabiam zaległości
Moje ciemierniki nie kwitną.
Dekoracji nie mam..świąt nie czuję, ale choinka rozgrzebana. A eM przytachał jemiołę.. chyba zmałpuję jaki wianek Do pierwowzoru będzie mu daleko..nawet do tego z serca.. ale to nie o to chodzi by mieć lepiej Nawet wolę powzdychać za Twoim klimatem.. .. szkoda, że nastroju zimowego nie ma..
Jutro polecę na pocztę.. wreszcie mam oddech spokojny. Święta last minut.. ale to tez nie chodzi o to by mięć suto za stołem..tylko suto w sercach
Będę z Tobą i z Ta w święta Tam w środku
Ogród w Tarnowie 21:51, 21 gru 2015

Do góry
Dziękuję Kasiu, Mila, Justyna, Dzidka, że się podoba

Jeszcze wianek i stroik od strony tarasu

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies