Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Jestem w polu 21:36, 20 gru 2015

Do góry
Słodki wianek Te pierniczki to prawdziwe?
Zielonym od linijki - ogród Ivony 21:35, 20 gru 2015

Do góry
ivo napisał(a)
Uwiłam dziś wianek na drzwi frontowe . Trochę sie namęczyłam ale jest Co prawda jeszcze nie zawisł ale fotki wklejam.

Z jemiołą
Ciekawie wygląda połączenie bombek z owockami.
Zielonym od linijki - ogród Ivony 21:32, 20 gru 2015

Do góry
Mam o czym myśleć

Wianek WOW cudny !
Zielonym od linijki - ogród Ivony 21:27, 20 gru 2015

Do góry
Uwiłam dziś wianek na drzwi frontowe . Trochę sie namęczyłam ale jest Co prawda jeszcze nie zawisł ale fotki wklejam.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:22, 20 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

To dobrze, że w święta masz zamiar odpoczywać
Skrót??
Hm...
Dekoracje to u każdego znajdziesz Zależy co lubisz?!
Wiosna w ogrodzie to Madżenka
Jak byś chciała coś poprojektować to nie mam pojęcia kto teraz o tym myśli Po nowym roku Amelia albo Iwka ( zawsze mi się mylą) będzie myśleć nad rabatą świerkową
A jakbyś chciała wybrać się na wycieczkę autokarową na Śląsk to ja jako przewodnik serdecznie Cię zapraszam
U Kasi naszej jest nowe ogrodzenie, Ola po 8 latach odwiedziła sąsiadów, Jagodę pochłoną remont domu, Nawigatorka ma nowy stół, Sebek jako pierwszy ubrał choinkę, Ewa-Kuba zrobiła pierwszy w życiu wianek i było wielkie WoW
Dużo się dzieje ostatnio, trudno zapamiętać

świetne streszczenie
a do naszej Ani teraz trzeba mgr Mała Mi
Jestem w polu 21:22, 20 gru 2015

Do góry
Zapach pierników doleciał aż do mnie
Wianek super
Jestem w polu 21:19, 20 gru 2015

Do góry
Anusia napisał(a)
Marta ale zapachniało!

Pachnie cały dom od rana, bo rano piekłam spody do piernika, a później z reszty ciasta pierniczki. Cały dzień mi to zajęło, bo jeszcze w międzyczasie zrobiłam obiad, powiesiłam firanki itd, a na koniec uplotłam sobie wianek na drzwi

Mała Eleczka 21:08, 20 gru 2015

Do góry
Piękne dekoracje. Jaki fajny wianek z mchu, śliczny. Czarna ściana genialna
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:53, 20 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Skrót??
Hm...
Jak byś chciała coś poprojektować to nie mam pojęcia kto teraz o tym myśli Po nowym roku Amelia albo Iwka ( zawsze mi się mylą) będzie myśleć nad rabatą świerkową
A jakbyś chciała wybrać się na wycieczkę autokarową na Śląsk to ja jako przewodnik serdecznie Cię zapraszam
U Kasi naszej jest nowe ogrodzenie, Ola po 8 latach odwiedziła sąsiadów, Jagodę pochłoną remont domu, Nawigatorka ma nowy stół, Sebek jako pierwszy ubrał choinkę, Ewa-Kuba zrobiła pierwszy w życiu wianek i było wielkie WoW

Jestes boska
Projektuje chyba Iwka a i dzis tez rysowalam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:48, 20 gru 2015

Do góry
Juzia napisał(a)

Jeszcze zabiegana....do świąt. A później mam nadzieję odpoczywać

Zaglądam jak mam chwilę, ale z czytaniem już gorzej.
Pisz mnie tu jakiś skrót

Skrót??
Hm...
Ogród w budowie - nieustającej 20:15, 20 gru 2015

Do góry
Elu - sto lat minęło, znalazłam Cię na O. i wpisałam się.

Dekoracje świąteczne w lesie, tylko wianek adwentowy się pali na stole, już czterema świecami. Aura jakoś nie sprzyja dekorowaniu na zewnątrz, jest zbyt pięknie i ciepło.

Haniu, ja się nie znam za bardzo, wiedzę miałam od Paniprzyrody i tutoriali. Użyłam kleju do dekupażu z werniksem i pomalowałam jeszcze dwa razy błyszczącym lakierem.
A że "w moim domu nic się nie marnuje", resztki z dwóch serwetek, posłużyły do wyklejenia w całosci dwóch styropianowych bombek. Na takich gładkich, plastikowych, których użyłam, lepiej te naklejanki wyglądają, efekt przypomina porcelanę.
W sumie zrobiłam siedem bombek.

Dzidko, fajnie że wracasz.Tę złocistą bombkę okleiłam bałwankami i gwiazdkami gotowcami z Lidla. Bym tego nie robiła, ale chciałam zasłonić na bombce logo firmy, od której ją dostałam jako załącznik do corocznego pudełka świątecznego ( od mojego klienta). No i położyła się ta bombka przy różach.
W Kruklandii 20:07, 20 gru 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Wow swiatecznie jak łuna gwiazdy betlejemskiej.

Ogrod jak z bajki cioteczko przetrwasz wszystko musisz

Zdjęcia już nieaktualne....niestety A skoro nie ma śniegu, to i stroić ogrodu mi się nie chce.
Przed domem mam tylko latarenki z bombkami i lampkami w środku i wianek kupny z zeszłego roku
W domu jeszcze nic. Z rozmachu przemalowałam od razu jadalnię
Widać światełko w tunelu, ale tunel jeszcze długi.
Przetrwam! Jacha!

Buziak Jolcia!!!!
Jurajski Ogród 20:06, 20 gru 2015

Do góry
Pozdrawiam, Twój kot to najpiękniejsza dekoracja , pozostałe też piękne, a wianek z wodorostami spodobał mi się bardzo.

wszystkiego dobrego
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 15:59, 20 gru 2015

Do góry
Anusia napisał(a)
Wianuszek uroczy, w Twoim klimacie ale i w Skandynawii pewnie by nieżle wyglądał Zdrowiej kochanieńka.

Pewnie u Ciebie też by się fajnie wpasował taki cieplusi wianek
Ze zdrowiem zobaczymy jak będzie - wczoraj późno wieczorem dostałam na e-mail opis badania MR ... jutro muszę umówić wizytę do lekarza
Pozdrawiam
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 15:52, 20 gru 2015

Do góry
szemusia napisał(a)
O kłopotach zdrowotnych poczytałam, zdrówka więc życzę
I parę chwil wolnego w tej przedświątecznej bieganinie...
Wianek mnie powala, ale już tyle komplementów zdobył, że aż nie wypada powtarzać jaki też piękny, cieplutki, urokliwy...

Utwierdzasz mnie w przekonaniu, że warto było nad wiankiem popracować
Dziękuję za wszystko
Ogród Cioci cz. 3 15:21, 20 gru 2015

Do góry
boguslawa_madejska napisał(a)
Gosiu jestem pod wrażeniem wystroju mieszkania,do niebieskiego wianka dopasowałaś cały dom,
okno w kuchni najbardziej mi się podoba,ja poszłam w czerwony też od wianka,coś na komodę by mi się zdało,chyba zgapie coś z twojego okna (mogę? ).
Kiedy ty to wszystko zrobiłaś ,jednak ja jestem leń,muszę się ogarnąć.

Bogusiu wianek był już robiony pod kolor zakupionych zasłon i latarenek które dostałam od Irenki. Zgapiaj kochana co chcesz
Ogród przy lesie początek 2012/2013 14:36, 20 gru 2015

Do góry
Gardener27 napisał(a)
Bardzo klimatyczne dekoracje świąteczne Choinkę kiedy ubieracie ?
Zdolne dzieciaki macie w szkole Kiermasz widzę udany Szkoda że wiecej nie ma zdjęć
Wianek na bramce piękny Też będe robił

Macham do sąsiadki

Przemku ,choinkę chyba we wtorek ,chodź synuś nudzi ,żeby dzisiaj ,ale od wczoraj czeka na tarasie .
Dzieciaki fajne mają pomysły wystarczy pomóc im sklecić w całość ,byłam w nich 2 razy do pomocy ,na plastyce i technice ,ostatnio wyrabiały i piekły pierniczki na plastyce .pozdrawiam
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 10:31, 20 gru 2015

Do góry
zarówno jak i ozdoby, wianek sa śliczne.
Ale i ogród całkiem ładnie się jeszcze prezentuje.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 10:01, 20 gru 2015

Do góry
Agata, piękne dekoracje - te wianki i podsufitka. Fajny pomysł, żeby do przezroczystych dużych bombek włożyć malutkie bombki. No i wianek jutowy - rustykalnie śliczny.
Ogród w słońcu wygląda zjawiskowo - wczoraj było tak ciepło, że pół dnia miałam otwarte okna, ogrzewanie się samo wyłączyło, żadnej zimy nie ma u nas i jak dla mnie nastroju świątecznego też nie ma.
Czym obwiesisz dużą choinkę?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies