Będzie mi bardzo miło Sprawdzisz donice gierczusiowe.. brudne, ale stoją i trzymają się dzielnie.. dobry zakup
Niebieskie z różami to dzwonki skupione (rozłazi się jak perz.. ale jak kwitnie to śliczne) i kocimiętka sixil lub Walker.. mylą mi się.. a nie mam czasu szukać w zapiskach..
Mój mini warzywnikw porównaniu do tego co było poprzednie lata
Niestety od kiedy poszłam do pracy nie ogarniam wszystkiego. 32 ary ...dwoje dzieci...i praca fizyczna...do tego choroby dzieci, wizyty w szpitalach wymiękam chwilami
Spotkanie z dziewczynami z O zawsze sprawia że mam o wiele więcej werwy ogrodowej
Już obmyslam kiedy zrobić spotkanie u mnie
Z tego wszystkiego wstawię fotki
Nowych rabat nie będzie bo to będzie wtykanie na siłę, ale mam pomysł na powiększenie tu i tam tego co jest.. ale i tak czasu brak na to co mam.... niezastąpiona Tercia... cały dzień walczyła z tym co najbardziej rzuca się w oczy. A to kropla w morzu potrzeb..
Hej Jolu, też zwróciłam uwagę na ładne podpory, są bardzo klasyczne, eleganckie.
Zacytowałam to zdjęcie, bo uwielbiam to zestawienie niebieskości bodziszków i zielonej żołci kwiatów przywrotnika, piękny czas w ogrodzie.
Mira ja się cieszę że skończył się maj ... czerwiec jest zdecydowanie lepszy.
A to widok z ganeczku na mój kącik śniadaniowy, brakuje tylko stołu . wiem dokładnie jaki bym chciała, wystarczy jedynie taki poszukać w sklepach .
Pozdrawiam cieplutko Jasia.
Widok z drzwi wejściowych na ogród
Strona północna.
Jestem bardzo zadowolona z trawnika chociaż jeszcze nie jest doskonały ale pomiędzy tym co było a jest...kolosalna różnica. Kretowisko na przemian z mrowiskiem...ogród był koszony tylko raz w roku.