Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:06, 20 mar 2013

Do góry
A właśnie, że nie Do 2043 roku wiosnę będziemy obchodzić 20 marca - co ileś lat się to zmienia
Więcej można poczytać tu

Wgrywam bratki Wniosłem je do domu i chyba będę je tak trzymać do Wielkanocy - bardziej się rozwiną i będą obficiej kwitły

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:53, 20 mar 2013

Do góry
Pozdrawiam wiosennie - w końcu dzisiaj jej pierwszy dzień
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:48, 20 mar 2013

Do góry
Dzisiaj pierwszy dzień wiosny - więc pozdrawiam baaardzo wiosennie

Po szkole udałem się do szklarni w celu zakupu bratków - w zeszłym roku były większe, ale i tak wziąłem - za chwilkę wklejam Choć po myciu okien i prasowaniu firanek ledwie żyję - a jutro sprawdzian z rachunkowości.....ojojojoj......

Aha...zabiłem rzeżuchę....bo zapomniałem jej wywietrzyć i pięęękną kolonię pleśni wyhodowałem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:10, 20 mar 2013

Do góry
Sebek pozdrawiam słonecznie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:50, 20 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Albo melisę sobie zaparzę Ale nerwosol wcale nie jest takim złym pomysłem

Najlepiej wiaderko... jak dla chorej krówki.... pomoże

Słońce nieśmiało przedziera sie przez chmury .. i w słońcu +8
Borówcowy raj 07:02, 20 mar 2013

Do góry
Sebek to są te z neta, od Jadwigi. Zamówiłam ich chyba z 70 w zeszłym roku. Miały bardzo dobrze rozrośnięty korzeń. Góra była różnista, jedne bardziej rozrośnięte, inne trochę mniej, szerokość do max. 12-13 cm górą, wysokość max. 25-30 cm, ale ładne krzaczki. Zdarzyły się mniejsze, to łączyłam w jeden dołek albo gęściej posadziłam. Musisz liczyć z 7-10 sadzonek na metr chyba. Sprawdziłabym, ale mam wszystko zasypane śniegiem kurka wodna.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:05, 20 mar 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Aniu po nerwosolku Sebek mógłby poszaleć

Albo melisę sobie zaparzę Ale nerwosol wcale nie jest takim złym pomysłem
Borówcowy raj 23:57, 19 mar 2013

Do góry
Borbetka napisał(a)
Czekając na fotorelację z Chelsea przyglądałam się dzisiaj mojemu ogródkowi. I jest ... bukszpanowy płotek rosnący sobie tak:

Znalazłem I mam trochę pytań Możesz mi powiedzieć ile one mają szerokości - i ile ich wychodzi ma mb??? Wysokość pewnie gdzieś tak koło 20 cm?? No i to są te z neta???
Ogród do kwadratu 23:33, 19 mar 2013

Do góry
gusiarz napisał(a)
Marzenko, Sebek - nie ma wiosny to cóż tu robić jak nie buszować...i planować zmian

Aga buszuj i podsyłaj takie linki ....... ja padłam z wrażenia.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:20, 19 mar 2013

Do góry
Aniu po nerwosolku Sebek mógłby poszaleć
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:45, 19 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

No przecież oboje wiemy jak wyszedł - okropnie Ale dzisiaj nawet już kartka w rękach mi się nie trzęsła - tylko masło maślane gadałem Będę musiał się poprawić Tylko jak ???

Przed występem wiadro nerwosolku
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:40, 19 mar 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)

Chyba to sobie wydrukuję i powieszę nad biurkiem. Ja szczerze powiedziawszy, też mam z tym ogromny problem. Ale z biegiem lat jest coraz lepiej i niektórzy wręcz nie wierzą, że ja mogę mieć jakikolwiek problem w kontaktach z ludźmi. Tak więc Sebek, głowa do góry! Fajny z Ciebie chłopak, świetnie się prezentujesz, a to już połowa sukcesu. Teraz uwierz w siebie i do przodu, walcz o swoją przyszłość Powodzenia!

Tak, właśnie też tak myśle !!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:35, 19 mar 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebek zaczepiaj obcych ludzi na ulicach, gadaj w sklepach, idź popytać się o coś do urzędu, trenuj kontakty z nieznanymi osobami. Występuj w klasie na środku często, zgłaszaj sie cześciej niż zwykle

Chyba to sobie wydrukuję i powieszę nad biurkiem. Ja szczerze powiedziawszy, też mam z tym ogromny problem. Ale z biegiem lat jest coraz lepiej i niektórzy wręcz nie wierzą, że ja mogę mieć jakikolwiek problem w kontaktach z ludźmi. Tak więc Sebek, głowa do góry! Fajny z Ciebie chłopak, świetnie się prezentujesz, a to już połowa sukcesu. Teraz uwierz w siebie i do przodu, walcz o swoją przyszłość Powodzenia!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:25, 19 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

No przecież oboje wiemy jak wyszedł - okropnie Ale dzisiaj nawet już kartka w rękach mi się nie trzęsła - tylko masło maślane gadałem Będę musiał się poprawić Tylko jak ???

Sebek zaczepiaj obcych ludzi na ulicach, gadaj w sklepach, idź popytać się o coś do urzędu, trenuj kontakty z nieznanymi osobami. Występuj w klasie na środku często, zgłaszaj sie cześciej niż zwykle
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:12, 19 mar 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebek wyślij mi zakres tematyczny konkursu poszukam Ci materiałow. Jest o co się bić, o indeks!!!
Ty mas zproblem z wystąpieniami publicznymi! A debiut w TV?

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:09, 19 mar 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Madżenko - lipa z tym konkursem, bo żadnego konkursu nie było - tylko wykłady i ćwiczenia przedkonkursowe A tamten dopiero kiedyś w kwietniu ma być Ale USP i RTB się przydało Ale będziemy się mocno przygotowywać, bo jest o co walczyć....Ja tylko z jednym mam problem - mówienie przed publiką - od zawsze była to dla mnie masakra

Sebek wyślij mi zakres tematyczny konkursu poszukam Ci materiałow. Jest o co się bić, o indeks!!!
Ty mas zproblem z wystąpieniami publicznymi! A debiut w TV?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:08, 19 mar 2013

Do góry
Madżenko - lipa z tym konkursem, bo żadnego konkursu nie było - tylko wykłady i ćwiczenia przedkonkursowe A tamten dopiero kiedyś w kwietniu ma być Ale USP i RTB się przydało Ale będziemy się mocno przygotowywać, bo jest o co walczyć....Ja tylko z jednym mam problem - mówienie przed publiką - od zawsze była to dla mnie masakra
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:01, 19 mar 2013

Do góry
Danusiu - przepiękne te narcyzy - ja z braku prawdziwej wiosny dzisiaj sztucznych kffiatków do wnęk w kuchni nakupiłem - ale dość fajne są Do tego ozdoby świąteczne

Sebuśkam I gratuluję kolejnej setki

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:07, 19 mar 2013

Do góry
A u mnie duużo śniegu stopniało - może zostało 5 cm???? Na pewno nie więcej - oczywiście nie licząc zasp z odśnieżania.....Gorzej jak przyjdzie mróz, a ja znów będę biegać po rowach

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:17, 19 mar 2013

Do góry
Sebek, wiosna u mnie była na podpuchę, teraz ima, że hej!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies