Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Sebek 20:08, 19 mar 2013

Madżenko - lipa z tym konkursem, bo żadnego konkursu nie było - tylko wykłady i ćwiczenia przedkonkursowe A tamten dopiero kiedyś w kwietniu ma być Ale USP i RTB się przydało Ale będziemy się mocno przygotowywać, bo jest o co walczyć....Ja tylko z jednym mam problem - mówienie przed publiką - od zawsze była to dla mnie masakra
Madzenka 20:09, 19 mar 2013

Sebek napisał(a)
Madżenko - lipa z tym konkursem, bo żadnego konkursu nie było - tylko wykłady i ćwiczenia przedkonkursowe A tamten dopiero kiedyś w kwietniu ma być Ale USP i RTB się przydało Ale będziemy się mocno przygotowywać, bo jest o co walczyć....Ja tylko z jednym mam problem - mówienie przed publiką - od zawsze była to dla mnie masakra

Sebek wyślij mi zakres tematyczny konkursu poszukam Ci materiałow. Jest o co się bić, o indeks!!!
Ty mas zproblem z wystąpieniami publicznymi! A debiut w TV?
Madzenka 20:10, 19 mar 2013

Magda70 napisał(a)

Widzę i czytam, że tę samą pogodę oglądałyśmy....

Dzisiejszy lot do Holandii z Gdańska został odwołany...
następny lot w sobotę...to mój..ciekawe co będzie

Polecisz nie pękaj Z Gdańska czy Szczecina?
Sebek 20:12, 19 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)

Sebek wyślij mi zakres tematyczny konkursu poszukam Ci materiałow. Jest o co się bić, o indeks!!!
Ty mas zproblem z wystąpieniami publicznymi! A debiut w TV?

No przecież oboje wiemy jak wyszedł - okropnie Ale dzisiaj nawet już kartka w rękach mi się nie trzęsła - tylko masło maślane gadałem Będę musiał się poprawić Tylko jak ???
Magda70 20:22, 19 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)

Polecisz nie pękaj Z Gdańska czy Szczecina?

Gdańsk własnie...
Odprawę chciałam zrobić...i czytam o lotach odwołanych...
Madzenka 20:24, 19 mar 2013

Magda70 napisał(a)

Gdańsk własnie...
Odprawę chciałam zrobić...i czytam o lotach odwołanych...

Ide sprawdzić prognozę dla Gdańska
Madzenka 20:25, 19 mar 2013

Sebek napisał(a)

No przecież oboje wiemy jak wyszedł - okropnie Ale dzisiaj nawet już kartka w rękach mi się nie trzęsła - tylko masło maślane gadałem Będę musiał się poprawić Tylko jak ???

Sebek zaczepiaj obcych ludzi na ulicach, gadaj w sklepach, idź popytać się o coś do urzędu, trenuj kontakty z nieznanymi osobami. Występuj w klasie na środku często, zgłaszaj sie cześciej niż zwykle
Enya73 20:35, 19 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)

Sebek zaczepiaj obcych ludzi na ulicach, gadaj w sklepach, idź popytać się o coś do urzędu, trenuj kontakty z nieznanymi osobami. Występuj w klasie na środku często, zgłaszaj sie cześciej niż zwykle

Chyba to sobie wydrukuję i powieszę nad biurkiem. Ja szczerze powiedziawszy, też mam z tym ogromny problem. Ale z biegiem lat jest coraz lepiej i niektórzy wręcz nie wierzą, że ja mogę mieć jakikolwiek problem w kontaktach z ludźmi. Tak więc Sebek, głowa do góry! Fajny z Ciebie chłopak, świetnie się prezentujesz, a to już połowa sukcesu. Teraz uwierz w siebie i do przodu, walcz o swoją przyszłość Powodzenia!
Madzenka 20:39, 19 mar 2013

Ku pokrzepieniu serc dla wyrywnych ogrodnikówcytuję za Muratorem:

Kiedy po zimie rozpocząć pielęgnację trawnika?
Moment rozpoczęcia wiosennej pielęgnacji trawnika po zimie zależy od pogody. Do pracy można przystąpić, gdy nie grożą już nocne przymrozki poniżej -5oC, nie ma opadów śniegu oraz gleba nie jest przemarznięta.
W południowo-zachodniej Polsce, gdzie wegetacja roślin rusza najwcześniej, zabiegi pielęgnacyjne rozpoczyna się zwykle około 25 marca, a na Suwalszczyźnie i w regionach górskich, gdzie zima trzyma najdłużej – dopiero w drugiej połowie kwietnia.

Czyli wiosna u mnie nadejdzie po 25 marca....
Magda70 20:40, 19 mar 2013

Enya73 napisał(a)

Chyba to sobie wydrukuję i powieszę nad biurkiem. Ja szczerze powiedziawszy, też mam z tym ogromny problem. Ale z biegiem lat jest coraz lepiej i niektórzy wręcz nie wierzą, że ja mogę mieć jakikolwiek problem w kontaktach z ludźmi. Tak więc Sebek, głowa do góry! Fajny z Ciebie chłopak, świetnie się prezentujesz, a to już połowa sukcesu. Teraz uwierz w siebie i do przodu, walcz o swoją przyszłość Powodzenia!

Tak, właśnie też tak myśle !!