Ula No dziś będzie gosika67 To mnie Gosiu zaskoczyłaś, bo ostanio lato już po równo mamy Jana Kwitną w najlepsze, pora nawóz im dac, bo trud wielki je czeka Anabelki też kwitną, różowe i białe. Zdrowie z latami chyba ubywa dam radę, w końcu ogród czeka Anabell O rany, do czego nas te ogrody doprowadzają, ratowac buksy, no oszołomki z nas Ale na poważnie, każdy z nas tak ma, cieszę się, że już jesteś na prostej. Ja też się wykaraskam, oby tylko nic nie dźwigać, nawet noszenie konewek 2-ch to już dla mnie za ciężko. Zdrówka i dużo radości z ogrodu
Taką miniaturkę kupiłam dzisiaj, są cztery więc przynajmniej na poł rozsadzę I właśnie przelecialy koło mnie cztery szczygły normalnie nie wierzę eM mówi żebym się tak nie podniecała bo też je widział
Zawsze z podziwem patrzę na twoje czyste ścieżki. Kiedyś taką miałam i nie było dla mnie gorszej roboty niż jej pielenie. Masz przepiękne powojniki.
Drobne przyjemności? Jak najbardziej! Jestem za tym! Bogusiu co to za cudowne białe na zdjęciu przed wpisem Ani?
Jesteś niepoprawna a tak na poważnie to trzeba sobie robić drobne przyjemności, prawda pozdrowionka