Tak, to prawda. Niemcy lubuja sie w 'rozwiazaniach z natury'. Szczegolnie wiejskie ogrodki przydomowe sa wypelnione artykulami drewnianymi oraz kamieniem.
Moj grill:
Rok 2015. Ogród to nie tylko same wzloty i zadowolenie. Oprócz wielu typowych szkodników i chorób w ogrodzie, z którymi walczę, pojawiły się na trawniku suche miejsca. Na początku pierwsze grzybki zostały zignorowane, usuwała je kosiarka, ale gdy trawa zamierała w wielu miejscach w formie kręgów zaczęłam szukać powodu i wówczas znalazłam przyczynę - "czarcie kręgi". Obejmowały spory obszar trawnika. Rozwiązanie - wymiana ziemi
Biała drabina zmieniła miejsce coś nie ten teges tam wyglądała - tak na prawdę to od początku ją gdzieś ty widziałem ale jednak tam najpierw postawiłem
Ze strychu zniosłem też dwa klosze od żyrandola i teraz posłużyły mi jako lampiony- jasno jeszcze było ale na upartego sadziłem świeczkę i strzeliłem foty
Tak tak Kami, to było bardzo miłe
A kocimiętka już na Ciebie czeka "Szabruj" sobie do woli
Tak przy okazji - jakby ktoś się zastanawiał, czy sadzić kocimiętkę mogę śmiało ją polecić. Pięknie i szybko się zregenerowała po zimie, bardzo dobrze się sprawdzi w oczekiwaniu na lawendę Taka niebieska łączka