Mam patent na utrzymanie hiacyntów w pionie, wtykam gałązki. Teraz mam z magnolii, ale tylko jedną, bo szkoda magnoli, jeszcze mała. Fajnie wyglądają czerwone gałązki z derenia, albo pomalowane na biało jakieś inne patyki
Fryzurę ?? Identyczną Kiedyś miałem długie włosy, ale się kręciły i strasznie mnie to wkurzało
Z hiacyntami to większy problem mam teraz z utrzymaniem ich w pionie - ale nie ma źle
A dzisiaj jestem po drugiej lekcji - i ostatniej Instruktor powiedział, że na oślej już za bardzo nie mam co robić i że na stoku już sobie poradzę - ja też mam taką nadzieję Ale kiedy się o tym przekonam nie wiem - ale kiedyś na pewno
Na razie muszę Was zostawić - ale za to jutro piąteczek!!!
A czy u Was też tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle śniegu naje........nasypało????
Czytam, czytam, czytam - no same ciekawe rzeczy Najbardziej mnie ciekawi ten brzozowy zakątek - z opisu wnioskuję, że będzie mniej więcej tak jak w ogrodzie z lustrem?? Na pewno wyjdzie bosko
A może o szczepionych doorenbosach coś wiesz????
Coś tam wiem Rośnie nawet do 15 metrów, ma luźną, ażurową koronę, śnieżnobiała kora pojawia się już na dwuletnich pędach, mają większe liście od tych dzikich
Czytam, czytam, czytam - no same ciekawe rzeczy Najbardziej mnie ciekawi ten brzozowy zakątek - z opisu wnioskuję, że będzie mniej więcej tak jak w ogrodzie z lustrem?? Na pewno wyjdzie bosko
Dzięki Też się bałem strasznie, ale jak założyłem narty to jakoś strach minął Polecam
A na poprawę humoru na wieczór kawał z fejsbuka
Idzie sobie chodnikiem jąkała i widzi na ulicy zdechłego konia. Wyjął komórkę i dzwoni na policję:
- Komisariat policji słucham
- Pppro-ooszę pa-pana tututu na ulli-icy le-le-żży za-zabbii-iity kkoń
- A jaka to ulica?
- Mi-mi-mi
- Mickiewicza?
- Niee, mi-mi...
- Mikołaja?
- Niee!
- No to niechże pan zadzwoni za 10 minut jak pan będzie mógł to powiedzieć!
Jąkała dzwoni za 10 minut
- No i wie Pan już na jakiej ten koń leży ulicy?
- Noo na mi-mi-mi.
- Mickiewicza?
- Niee, mi-mi...
- Mikołaja?
- Niee!
- To proszę zadzwonić później
Facet zadzwonił za pół godziny:
- tten kkkooń leleży na ul-uliccy mi-mi
- Mickiewicza!?
- Taaaak! Prze-przenioosłłem sku skur*yy skur**syna!
Gratulacje, młody odważny człowieku. Ja jak Juzik...chciałabym....ale się bojam
Piękne hiacynty. Kupiłam już sobie prymulki w "twoim" kolorze, a teraz widzę czas na hiacynty....oj, Sebek, Sebek. Z torbami pójdę przez Ciebie.
Będzie suprajz Panie, panowie, chłopcy, dziewczęta i inne stworzenia na tej planecie żyjące - ogłaszam wszem i wobec, że szuuuuuusowałem !!!!!!!!!!!!!!. Zapisałem się na godzinkę nauki z instruktorem - no i godzinka wystarczyła, żebym załapał! I tylko 3 razy leżałem na ziemi! Lubieżnie nieskromnie powiem, że bardzo mi się to spodobało - i jeszcze potem sam pojeździłem 1,5 godziny Jutro też jeszcze pojeżdżę godzinkę z instruktorem, a potem znowu sam Mam nadzieję, że do jutra nie zapomnę tych fffffszystkich technik akrobacji I chyba szuuuusowanie to będzie moje nowe zimowe hobby - potoffałem ten wiatr we włosach i swobodę poruszania się
Zostawiam Wam pachnące hiacynty - takie było jeszcze dwa dni temu