Aguś bardzo dobry wybór.Ja mam małe orliki posadzone między hostami.W tym roku te jeszcze nie kwitły.Ale na drugi rok już powinny I jeszcze dosadzę.
Hosty po posadzeniu już ładniejsze są i pięknie wyglądają, w 3 i 4 roku i dalej w latach .Czyli z każdym rokiem dalej od posadzenia ładniej wyglądają
Także troszkę trzeba będzie poczekać
funkia Undulata Albomarginata
Paul's Glory w roli głównej
Hosta Paradise Glory
Hosta June
Jasne że naładowane akumulatory.. byliśmy też w Bolestraszycach ale na zdjęcia trzeba jeszcze trochę poczekać. Myślę, że te orliki u Ciebie i ten biały i ten niebieski to z moich nasionek
Jest gicior rewelka, dobrze że ten wzór wybrałaś ...całą historię czytałam ...lotos też daje czadu ...ale to chyba tak po swojej właścicielce
Buziolki Elu
Zapączkowane są obydwie, muszę chyba dosadzić drugą Flammentanz bo łyso z jednej strony, Vilhenblau nie rozrasta się tak intensywnie.
Róża Ninetta na pniu i zaczyna Clematis Beautiful Bride.
Irenko kochana ciepełko rozlało się po serduchu od takich słów, kochana moja . Ty też jesteś taka jaką sobie Ciebie wyobrażałam, wiedziałam że się nie mylę . Cudowni z Was ludzie i tak fajnie zgrani jesteście. Ma się wrażenie, że nawzajem w myślach sobie czytacie . Krzyś też jest Wami zachwycony . Masz rację - to cudowny, wyjątkowy facet . Nie da się Go nie kochać . Co Ty się wiadrem martwisz, znajdę i zrobię - będzie to dla mnie prawdziwy zaszczyt - kawałek serducha włożyć w Twój ogród . Kasię już zagraciłam, to czas na Miłkowo . Buziole Irenko. A zdjęcia prześliczne - moje Bzyczki fajnie złapane .