Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:40, 05 maj 2017

Do góry
Kawa napisał(a)
Reniu no to co będę oryginalna
nie podoba mi się ...pfff

żartuję pięknie bardzo i z tym ciemniejszym żwirkiem tak dla mnie spokojniej jasny przynajmniej mnie "walił po oczach"

ambrowiec u ciebie ma tyle listków hmmm zaczynam się martwić o mojego,.,

Zdecydowanie lepiej z ciemnym
Dawno mnie u Ciebie nie było ... muszę nadrobić zaleglości ... i oblukać twojego ambrowca ... Mój mnie bardzo cieszy i pokrojem i kolorem liści i tym, że mam na co popatrzeć z okna kuchni
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:39, 05 maj 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Alicjo
Biale donice zrobione są z plyty warstwowej izolacja z pianki poliuretanowej), na to styropian, klej i farba.
Za chwilę prześlę Ci na priv więcej informacji ... przyda się jako instrukcja dla eMa

Dziękuje
Reniu podeślij i taką instrukcję dla mnie
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:37, 05 maj 2017

Do góry
alis napisał(a)

Reniu, z czego masz zrobione te donice przy tarasie, chcę takie a mój eM coś próbuje się wymigać, że nie wie jak i co i z jakiego materiału

Nie będę oryginalna ogród cudny, elegancki i z klasą.

Alicjo
Biale donice zrobione są z plyty warstwowej izolacja z pianki poliuretanowej), na to styropian, klej i farba.
Za chwilę prześlę Ci na priv więcej informacji ... przyda się jako instrukcja dla eMa

Dziękuje
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:34, 05 maj 2017

Do góry
alis napisał(a)

W doskonałej kondycji masz te evergoldy, moje gorzej wyglądają.

Jak przyjda nowe przyrosty będzie git
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:33, 05 maj 2017

Do góry
butterfly napisał(a)
Zgadzam sie z przedmowcami - zjawiskowy masz ten ogród
Bardzo mi się podoba

Słyszeć taki komplement z ust wlaścicielki tak cudownego ogrodu to ogromne wyróżnienie! Dziękuję serdecznie motylku
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:32, 05 maj 2017

Do góry
AnkaK napisał(a)
Grabowa zachwyca! Z resztą każde ujęcie śliczne.
Naczytałam się o czyszczeniu szmaragdów i zajrzałam w swoje tujki - powiem Ci, że bez wiedzy, że tam jest sporo suszu do czyszczenia żyło mi się lżej
U mnie hortki też ledwo co startują - kiedy cięłaś swoje? Ja na raty w tym roku i mam wrażenie, że te cięte wcześniej już całkiem całkiem, za to niedobitki czekające na swoją kolej ledwo co listki pokazują.

Przyznam się, ze mi też i przyznam się jeszcze, ze nie oczyścilam jeszcze wszystkich ... ale już 1/3 tujek zasiliłam Pinivitem.
Hortki cięłam jakoś w połowie marca ... no jakoś słabo wypuszczają ... dalam im ostatnio nawozu ... może ruszą w końcu z kopyta

Dzięki
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:30, 05 maj 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Wiem

Źle zrobilam Asia bo wsadziłam w małe doniczki i ustawiałam ściśle jedne przy drugich ... lepiej byloby właśnie we wkłady posadzić cebule i wiosną tylko przelożyć do donic ... no ale jak się nie mialo jeszcze donic a trzeb abylo coś zrobic z cebulami jesienią to zrobilam jak umiałam

Na przyszly sezon może kupię gdzieś takie wkłady ... chyba, że znasz źródło?

Mimo wszystko efekt jest świetny. Nie mogę doliczyć się, ile ich tam się namnożyło. Reniu, te białe tulipki mają jakąś nazwę?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:28, 05 maj 2017

Do góry
jolanka napisał(a)
P r z e p i ę k n i e
Ciemniejszy żwirek lepiej wygląda. Musialaś przywieźć tych ogrodników z wycieczki

Jolu no przydali by się przydali ...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:26, 05 maj 2017

Do góry
babka napisał(a)
Zjawiskowo, cudnie i z wielkim s,ykiem ! Oj Reniu, stworzyłaś piękne dzieło
Oglądam zdjęcia poraz kolejny i wciąż mało. Tulipany w donicach - bomba

Miło mi bardzo ... nie wiem co powiedzieć ... teraz to ja będę sobie czytać po kilka razy Twój wpis Dziękuję
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:24, 05 maj 2017

Do góry
beta napisał(a)
Ta rabata z ŚŚ jest po prostu zjawiskowa...

Dziękuję Beatko
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:23, 05 maj 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Reniu żwirek na Twojej rabacie czy poprzedni kolor czy obecny jest dla mnie zupełnie bez znaczenie.

Ogród masz piękny i pięknie go pokazujesz tylko te zdjęcia po skosie jakoś przy nich mi błędnik szaleje.

Donice z białymi tulipanami są przecudowne
Zbieram informację odnośnie białych odmian i ich niezawodności kwitnienia. Jakie są u Ciebie? Kwitną pierwszy sezon?

Jak byś zajrzała do mnie to na ostatnich fotkach widać jedną evergold, wyglądają okropnie, ale wypuszczają

No wiem wiem Ty lubisz linie proste
O tulipanach pisałam już parę postów wyżej - kupowane w Benexie jako zwykle biale ale nimi nie są ... przesadzone w pażdzierniku z rabaty przy świerkach ... kwitną drugi sezon ...

Zajrzę ale skoro wypuszczają to nie jest źle
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:20, 05 maj 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Super wyszło

Iwonko
Masz w tym swój udział Dziękuję
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:20, 05 maj 2017

Do góry
Margerytka40 napisał(a)
Ostatnio też ta kłosownica bardzo mi się spodobała. Mus się rozejrzeć za nią.
Reniu u Ciebie jest tak ślicznie ,że dech zapiera . Strasznie podoba mi się styl Twojego ogrodu. Będę Cię chyba maltretować pytaniami bez końca

No normalnie zawstydzasz mnie Asiu:
Dziękuję
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:18, 05 maj 2017

Do góry
Kasya napisał(a)
Renia, z telefonu pisze to będzie krótko ogródek wzorowy, na 6

Dziękuję KAsiu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:18, 05 maj 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Ciemny lepszy ale to już wiesz. A wkłady z tulipanami masz kwadratowe czy okrągłe? W donicach?

Wiem

Źle zrobilam Asia bo wsadziłam w małe doniczki i ustawiałam ściśle jedne przy drugich ... lepiej byloby właśnie we wkłady posadzić cebule i wiosną tylko przelożyć do donic ... no ale jak się nie mialo jeszcze donic a trzeb abylo coś zrobic z cebulami jesienią to zrobilam jak umiałam

Na przyszly sezon może kupię gdzieś takie wklady ... chyba, że znasz źrodlo?
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 21:18, 05 maj 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

Nie mamy lekko

oj nie mamy, nie mamy...
mój eM jak idzie ze szklanką kawy i rozleje... to najpierw zerka czy zauważyłam co uczynił... jeśli nie, znaczy, że nie musi sprzątnąc... a że kątem oka widzę wiele - czekam aż dojdzie do drzwi, po czym tonem rozkazującym wydaje polecenie

to tak mi się nasunęło a propo bałaganienia
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:15, 05 maj 2017

Do góry
Margerytka40 napisał(a)

He, he błyskawica dobre sobie. Renia ja tak się ucieszyłam jak ją znalazłam w końcu że nie zastanawiałam się jakie sadzonki i po ile. Zastanawiam się jeszcze nad tą albotriata,czy ona jest zieloniutka? Zależy mi żeby nie było bardzo żółto bo ostatnio mam awersję na żółty w ogrodzie i wielkich żółtych plam bym nie zniosła.

No to czekam na info czy jesteś zadowolona z zamówienia
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:14, 05 maj 2017

Do góry
sylwai napisał(a)

Reniu,a pamiętasz gdzie kupowałaś exotic emperror?

Exotici mam z Biedronki
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:13, 05 maj 2017

Do góry
iwka napisał(a)
Faktycznie z ciemnym lepiej kurcze szkoda ze ja tak nie umiem, znając siebie to bym wysypala to co by pod ręką było i nawet by mi do głowy nie przyszło ze trzeba się zastanowić nad odcieniem. Oj daleka droga przede mną

Jak miło kłosownicę widzieć

No to mój eM tak ma hi hi hi ... no i wkurza się, ze ja mam tak jak mam ... ale na ta zmiane juz nic za wiele nie mówił

Kłosownica zachwyca ... będę ją obserwować ... jak się sprawdzi pomyślę gdzie ją dać w większej ilości
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:10, 05 maj 2017

Do góry
sylwai napisał(a)

Pięknie,cudownie,idealnie...Z tym żwirkiem o wiele lepiej.A co to za piękne tulipki w kwadratowych donicach?Ile ich tam siedzi?Muszę jakieś białe tulipki posadzić na jesieni do donic,żebym miała przed dom,bo komunia młodszej w przyszłym roku.Twoje wyglądają obłednie

Sylwio
Te tulipki mam z ubiegłego roku ... zamawialam je w Benexie jako zwykłe białe a wyszly z ziemi takie ... więc w październiku postanowilam, że posadze je w donicach ... wsadziłam w male doniczki po 2,3szt i zadołowałam a wiosną wsadziłam do donic ... kupilam 50szt tych tulipkow ale chyba się rozmnożyły
No na taką okazje białe bedą suuuuper ... chyba trzeba szukać strzepiastych białych w Benexie

Dziękuję
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies