Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Kindzia 12:29, 05 maj 2017

Dołujesz mnie Kasia...z tymi pokrzywami, bo nie miałam zamiaru jeszcze się z tym śmierdzielem babrać...nie, jeszcze nie w ten weekend. I znowu mi się pogoda nie podoba, na wtorkową noc widziałam -1 w Pszczynie...
malkul 12:33, 05 maj 2017

Kindzia napisał(a)
Dołujesz mnie Kasia...z tymi pokrzywami, bo nie miałam zamiaru jeszcze się z tym śmierdzielem babrać...nie, jeszcze nie w ten weekend. I znowu mi się pogoda nie podoba, na wtorkową noc widziałam -1 w Pszczynie...

spoko Kasia - u mnei w szklarni ciągle rozpuszczony obornik gołebi stoi, szklarnia zamknięta jka tam wchodze to po minucie mogłabym sie rozbierac i tańczyć takam jest otumaniona smrodkiem
ps. moje dziecko to nawet z klamerka na nosie wchodzi
frezja 12:46, 05 maj 2017

kasja83 napisał(a)

Moi domownicy to po pierwsze chłopy, po drugie pędzę ich jak mogę do sprzątania za sobą, zbierania ręczników z podłogi, opuszczania deski itd.- efektem tego jest-jak to mój eM określił, że cały czas robię: a plepleplepleple, aplepleplepleple

Coś w tym jest. Mój słyszy tylko bla, bla, blaaaa a człowiek tak się produkuje..
MirellaB 12:53, 05 maj 2017

Niestety sadzenie w żwirku to masakra.
Rozkładałaś matę pod żwirek?
Kacha123 13:02, 05 maj 2017

Ja też mam już żwirku po dziurki w nosie, ale co zrobić! Przecież nie powiem mężowi, żebyśmy go teraz zbierali. Może uda mi się go z jednej rabaty wywalić na przedpłocie

Kawa 15:09, 05 maj 2017

Kejt macham
u ciebie plalalllapsplalal

a mój tylko "nieeeeee rozgrzebuj kobieto..."
wrobelki 19:18, 05 maj 2017

Piszę się na taką suszarkę bo prasowanie to nie moja specjalność. Robię to tylko pod warunkiem że nie mamy już w czym chodzić A dziś nareszcie słonko u mnie i cały dzień ogrodowy za mną. Padam i też prasować nie będę Kamienie czyściłam w marcu , ale zachciało mi się tam róże dosadzać Przygotować się psychicznie na to muszę
19:49, 05 maj 2017
czekam na foty klona FB nie mam .....jedynie na insta mozna mnie spotkac
nawigatorka 21:04, 05 maj 2017

Kacha123 napisał(a)
Ja też mam już żwirku po dziurki w nosie, ale co zrobić! Przecież nie powiem mężowi, żebyśmy go teraz zbierali. Może uda mi się go z jednej rabaty wywalić na przedpłocie

az eMowi przeczytałam
AngelikaX 21:18, 05 maj 2017

ren133 napisał(a)

Nie mamy lekko

oj nie mamy, nie mamy...
mój eM jak idzie ze szklanką kawy i rozleje... to najpierw zerka czy zauważyłam co uczynił... jeśli nie, znaczy, że nie musi sprzątnąc... a że kątem oka widzę wiele - czekam aż dojdzie do drzwi, po czym tonem rozkazującym wydaje polecenie

to tak mi się nasunęło a propo bałaganienia