Jeśli korzenie nie wyłażą od spodu to kup im osłonki i trzymaj je w tych doniczkach co są Podlewaj umiarkowanie, nawet jak im przeschnie podłoże to nic się nie stanie
No ja też nie nadążam. Będą małe zmiany. Po prawej od furtki kwadratowa rabata i ta po lewej też plus skosy bez zaokrąglonych linii. Na tarasie z tyłu wycięte rabaty pod murem i od strony trawnika też. Plus zmiana plytek przy grilu i pod trampoliną dojdą płytki zamiast kory. ( tam będzie basen w sezonie)
Muszę Cię zmartwić Sebuś ale u mnie jest zielono i tego białego nie mam ani grama choć raz padał grad i zrobiło się na chwilę zimowo ale momentalnie znikło.
Za to zimny wiatr przypomina nadal że to jeszcze kwiecień plecień ...
U mnie też zostało się tylko błoto Za to w ogordzie ponoć pogrom - będę mieć co robić za dwa tygodnie jak mi pół ogrodu wyłamie albo wymrozi... A może i nie?
Za 600 zł to bym sobie kupił lepszą używkę, a tego sprzedał jako uszkodzony...
Zaniosłem swojego do Mac Help - jutro diagnoza Czy pacjent będzie żyć czy też nie?
I jak - urlopujesz się?
Pokazałbym... Ale mi Iphone wczoraj padł i do dziś się nie włączył... Jak mi poszła płyta głowna to mnie nie stac na chwilę obecną na dobry telefon, więc jestem chwilowo odcięty od świata Dostałem od kolegi zastępczy, ale ten tylko dzwoni
Mam nadzieję, że to już koniec czarnej serii i to będzie ostatnia rzecz, która mi plany popsuje... Bo ostatnio kumulację mam