Piękna !!! Kurcze, kochana teraz będę Ci zazdrościć
Traz montuj i sadź, sadź. Bedzie pięknie
Mnie trochę potelepało ale nie poddaję się. zrobiłam niewiele bo pogoda nie sprzyjała ale zawsze coś do przodu
Najpierw o wodzie. Po deszczu mam tyle wody, ze moge sprzedawac.
To suche oczko.
Nastepne suche oczko trzy tygodnie i znowu pelno wody.
Brzozy stoja w wodzie
Trawnik po 3 tygodniach po nawozeniu nic nie rosnie. Nie tylko trawnik po tygodniu jeszcze gorzej bo mroz znowu narobil szkod.
Na srodku trawnika jest studzienka ok 3 m gl woda jest pod deklem.
ŁOooooooo Matuluuuuuuuuuuuu w takim sklepie to mógłbym zamieszkać, uwielbiam te wszystkie duperele bożonarodzeniowe- taka cipła atmosfera dzięki nim się tworzy
zaczynamy obkładać brzegi,jeszcze nie docelowoa eM zgryzł ziemię wokół pod rośliny
donica od Agi będzie wykorzystana
tak mi się jeszcze nie podoba bo potrzebuję jeszcze dużych kamieni, ale to dopiero we wtorek pewnie
gałęzie z wierzby Młody dzisiaj okorował, żeby małe ptaszki miały na czym przysiąść
brunnery dają czasu
martwi mnie jedna z moich tawułek, taka jakby poprzysychana, a przecież mokro jak diabli. Pewnie już jakiś grzyb się przyplątał. Psiknęłam Topsinem, bo co innego robić.
jeden orlik ma takie fajne liście, a dotąd takiego nie miałam. Skąd on?
Dziś po mimo nie najlepszej pogody, chłodno, chmurzasta ale najważniejsze,że dało sie pracować.
I to na 3 ręcę.Ja swoje ziela,sianie, sadzenie, pielenie sprzątanie...Syn przekopywanie warzywnika i szykowanie miejsca pod ogórki i pomidory. A mąż dalej grilo- wodzarkę budował.
Wy dzisiaj też pewnie pracowaliście ogrodowo...itp.
Szafirek Blue Spike
Na dzień dzisiejszy jest już tak z grilo-wędzarką