Ten brunet, to mnie denerwuje...jak go dorwę to mu ....
nic nie rośnie...wszystko czeka na cieplejsze dni...
nawet bergenia jeszcze w zimowej szacie...
Zrobiłam przymiarkę ze skrzynkami...planowałam posadzić w nie rozplenice...ale jakoś mi z tym widokiem nie halo...
W Waszych ogrodach pięknie kolorowo, kwitnąco, a ja nie mam się czym pochwalić...
jedyne co kwitnie to szafirki...
oraz prymulki...reszta śpi... zimno wciąż...
Dziewczyny mam inwazję tego paskudztwa głównie na czosnkach, hortensjach i szałwii, po dzisiejszym deszczu wyszły, czy HT pomoże? Jutro lecę po niebieskie kuleczki do ogrodniczego.
Ewusia, nie mam pojęcia. Ale jeśli uschło na amen-amen, to pewnie bym obcięła suche gałązki i może profilaktycznie jakieś HT??
Ty Ekolożka jesteś, to pewnie chemią nie lejesz
ja tez mam to samo, dlatego wczoraj nawet nie wybrałam się po nie do ogrodniczego. W tygodniu ma być przymrozek i długo się w sobotę wahałam czy przesadzić stipę i ostróżki do skrzynek na zewnątrz.
Posadziłam drugi raz wilce, muszą przetrwać
Kilka fotek, również z jednorocznymi
jedna róża nie wygląda najlepiej zastanawiam się czy coś z niej będzie
Dzięki teraz wyraźnie widać ze są blisko a chwasty wierzę, że są ale na fotach ich nie widać, nie ścigajmy się z nimi aż tak bardzo bo to wyścig z góry przegrany zwłaszcza teraz wiosną kiedy wyrastają z prędkością swiatła.
Wdziałam ostatnio Amanogawy w szkółce ale cena wydała mi się spora jak myślisz 110 zeta za takie 1,50 metra ale bidniutkie w obwodzie to normalna cena?
jesli tylko nie musisz wykałaczek wbijac zeby stały w pionie ..no i pachna ...to kilka na rabatach warto miec ...a w domu na przedwiośniu to konieczne nawet
suuuper ale piękne kolorki i znaleźiska też widziałam wszystko się przyda kwiaty dają czadu macham a brzozę wykop bo rzeczywiście później nie dasz rady zwłaszcza gdy zrobi się sucho i twardo Azalia miodzio