Błąd wielki, jałowiec na środku. Psuje wszystko. Trawnik do niczego, nie ma trawnika, na froncie studnia, ujęcia czy szambo. Gość wchodzi i na pokrywę od razu patrzy, tu nie ma ogrodu, jest tylko ten jałowiec Smutne to.
Inaczej podziel przestrzeń, no i zastanów się nad obecnością świerka w rogu. Będzie kiedyś wielki i ogołoci się od dołu.
Ula, Yolka, Jolanka, Kasya, Basilikum, Margaretko 40 i Robercie, serdeczne dzieki za pamięc i życzenia, buziaki dla Was i kwiatki,równiez dla wszystkich którzy pamiętali o mnie i innymi drogami mi o tym powiedzieli.
Ja mam zwykłą elektryczną na dodatek kupiłam używaną . Chodzi bez zarzutu.
Nie potrzebuję profesjonalnego sprzętu. Na moje potrzeby taka mała wystarczy
Zdecydowałam sie napisać na forum, ponieważ nie mam żadnego pomysłu na urządzenie mojego ogródka. Co roku wzdłuż chodnika sadze rośliny jednoroczne, które nie sa długo i nie sa reprezentacyjne.
Proszę o odpowiedz!
Poniżej zamieszczam zdjęcia swojego ogródka
Niestety nie mam pomysłu na to jak przeglądać fotki w wybranym wątku.
Podpowiedziałam tylko jak wyszukać posty ze zdjęciami, ale niestety we wszystkich wątkach. Wystarczy wpisać img i wybrać opcję Pokaż posty.
Ale wiąże się to z pewnym ryzykiem. Jak zadziała to niektórzy "znikają". https://www.ogrodowisko.pl/watek/5700-ogrod-ani?page=392#post_5
Mały balkon to problem, ale i wyzwanie.W tamtym sezonie letnim postanowiłam go zagospodarować po swojemu tanim kosztem.Balkon służył tylko do wieszania prania a teraz również do wypoczynku Kwiaty zmieniam w zależności od pory roku.Zaczynam bratkami i stokrotkami na przedwiośniu a kończę na wrzosach . To są moje prywatne fotki.Jest tak mały , że nie można fotek zrobić
Firaneczka dodaje lekkości i powiewu Po prostu się wyróżnia z pośród innych zaniedbanych
Posadziliśmy! Daliśmy sobie porządnie w kość, 28 drzewek to już masa... Pilnowałam, aby drzewka nie były wsadzone głębiej niż poziom rabaty. Dostały po 2-3 worki 50 l żyznej ziemi zmieszanej z odkwaszonym torfem. Teraz pozostaje podlewać i czekać, by się przyjęły. Rozpakowywanie siatki jest dość mozolne, jest na to jakiś patent?