Jest to tkanina winylowa, stosowana do napinanych liter wiekogabarytowych. Tkanina winylowa, przy tej samej powierzchni, jest kilkukrotnie lżejsza od płyty plexi.
System do napięcia i klipy i wypelniacze tez z tej samej formy http://www.proaluminium.com.pl/prof_system.html
O to wielka szkoda, takie były piękne w ubiegłym roku.
Może spróbuj z brzęczkami, u mnie to się sprawdza - nornice mam tylko na jednej rabacie, z tej strony ogrodu gdzie graniczę z działką, którą właściciele zaniedbują od 7 lat, w tym roku musimy dokupić brzęczek i ustawić żeby wydawał odgłosy na tamtą stronę.
Ja będę trutkę rozstawiać i posadziłam masę takich żółtych czosnków Molly.
Miłe pochwały, ale naprawdę to jest tragedia, sporo się nagimnastykować musiałam, żeby ukryć mankamenty ogrodu. Wszystko mam zaniedbane, ogród woła o pielęgnację.
Nawet lawendę mam nieściętą, bo nie było kiedy - a też jak u Ciebie w 3/4 zdechła.
Miałam dziś się za nią zabrać ale pada, więc lipa, chciałam chociaż z pojedynczych żyjących gałazek zrobić sadzonki, ale moknąć nie będę, czekam na słońce.
moje Kamasje wylądowały w brzuchach nornic!!! jak one mnei nie zabiją to ja je !!! musze znaleźć pewny sposób jak zabiezpieczyc cebulowe przed nimi!!!! myslałam o siatce metalowej .