Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:46, 18 lis 2012

Do góry
Sebek jakoś wiosennie u ciebie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:42, 18 lis 2012

Do góry
Bea napisał(a)

Normalnie strzelam focha! z melodyjką i przytupem Nie dość, że ozdoby Blomusa wykupują to jeszcze zdjęć ze spotkania nie ma!

Zazdroszczę Wam bliskości Tk maxa... u mnie najbliższy w Krakowie...Ale nie ma to jak np. własnoręcznie zrobiony wianek - chyba jeszcze spróbuję z pierścieniami na serwetki I girlandami - i świerkiem inwersa z gałęzi Muszę tylko gdzieś czas dokupić

a w Bielsku już nie ma?

Bea jeśli coś ciekawego wypatrzysz daj znac
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:39, 18 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Normalnie strzelam focha! z melodyjką i przytupem Nie dość, że ozdoby Blomusa wykupują to jeszcze zdjęć ze spotkania nie ma!

Zazdroszczę Wam bliskości Tk maxa... u mnie najbliższy w Krakowie...Ale nie ma to jak np. własnoręcznie zrobiony wianek - chyba jeszcze spróbuję z pierścieniami na serwetki I girlandami - i świerkiem inwersa z gałęzi Muszę tylko gdzieś czas dokupić

Sebek na mnie ze zdjęciami na razie nie licz... Ogród widzę wyłącznie w ciemnosciach. Nawet w weekendy nie widzę go ... Mam problem kiedy okopczykuję róże i inne wrażliwe rośliny..
A co do Tk Max to wsiadaj w Felkę i na zakupy!!! Kiedy dostaniesz dokument?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:12, 18 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

a w Bielsku już nie ma?

Jest Ale do Bonarki mam szybciej

Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:10, 18 lis 2012

Do góry
Bea napisał(a)

a w Bielsku już nie ma?

Jest Ale do Bonarki mam szybciej
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:05, 18 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

a w Bielsku już nie ma?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:57, 18 lis 2012

Do góry
an_tre napisał(a)

co to za roślina? jest wieloletnia czy sezonowa?

Ta roślinka to Gajowiec, owszem z Jasnotowatych, ale nie Jasnota... Jasnota ma drobniejsze listki... Dokładna nazwa to Galeobdolon luteum...
Pozdrawiam i sorki, że się tak wtrąciłam...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:53, 18 lis 2012

Do góry

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:49, 18 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Trochę dzisiejszych zdjęć

Wiosna - krokusy wyszły Mają to być te jesienne...a już drugi rok nie kwitną...tylko w kulki sobie lecą...a raczej w liście

Moje jesienne z wyjątkiem zimowitów... nawet liści nie pokazały Jesteś lepszy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:43, 18 lis 2012

Do góry
Ma tylko korzenie? No cuda się zdarzają, ale chyba nie takie...Ja bym go spisał na straty...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:37, 18 lis 2012

Do góry
no Sebek jak Ty wiosny już szukasz to nie jest źle

mam pytanie do eksperta - mam storczyka korzenie zielone nawet ale cała góra wyschła i to serce też - zabrałam od kogoś że moze uratuję - jak myslisz jak wszystko na wierzchu wyschnięte to jest sie co jeszcze bawić ? - dałam dziś nawóz ale ciekawa jestem co Ty sądzisz
Tu możesz się pośmiać .....lub nie........ 20:36, 18 lis 2012

Do góry
Zapisuję do obserwowanych Ja chyba nie będę zamieszczać, bo humor mam dość ostry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:52, 18 lis 2012

Do góry
W domu cieszy fiołek alpejski Lubię go za zmienność koloru kwiatów To nie fotoszop jakby co

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:46, 18 lis 2012

Do góry
an_tre napisał(a)

U mnie rośnie jak chwast...pozdrawiam wieczornie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:45, 18 lis 2012

Do góry

Poszedłem szukać wiosny gdzie indziej niż w ogrodzie - znalazłem stokrotki

I latawca

A tutaj zielistki w domu - może je pamiętacie jak były sadzone w z ilością trzech listków Teraz

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:42, 18 lis 2012

Do góry
an_tre napisał(a)
a ta fotka wygląda jak moja

Bo jak to mówią....wielkie umysły myślą to samo - to pewnie i identyczne zdjęcia robią Ale troszkę się różnią

A żurawki - były już dzielone - na zdjęciu są tylko dwie kępki

a ta roślinka to jasnota - jak przezimuję to Ci wyślę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:42, 18 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:41, 18 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

bajka
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:40, 18 lis 2012

Do góry

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:37, 18 lis 2012

Do góry

Fiołki kwitną cały czas

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies