Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 22:41, 18 lis 2012

anna_studio napisał(a)

O matko, Houston, mam problem Niechcący Grocholi zrobiłam niezłą promocję

....niezłą...mało powiedziane
Chyba tylko jeszcze ja nie czytałam....

Pozdrawiam właścicielkę nowych gadżetów...a ja dalej cieszę się jesienią

Pozdrawiam bardzo serdecznie
A ja z niecierpliwością czekam na Twój zimowy avatarek
Madzenka 22:42, 18 lis 2012

Bea napisał(a)

Normalnie strzelam focha! z melodyjką i przytupem Nie dość, że ozdoby Blomusa wykupują to jeszcze zdjęć ze spotkania nie ma!

Zazdroszczę Wam bliskości Tk maxa... u mnie najbliższy w Krakowie...Ale nie ma to jak np. własnoręcznie zrobiony wianek - chyba jeszcze spróbuję z pierścieniami na serwetki I girlandami - i świerkiem inwersa z gałęzi Muszę tylko gdzieś czas dokupić

a w Bielsku już nie ma?

Bea jeśli coś ciekawego wypatrzysz daj znac
Sebek 23:25, 18 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Normalnie strzelam focha! z melodyjką i przytupem Nie dość, że ozdoby Blomusa wykupują to jeszcze zdjęć ze spotkania nie ma!

Zazdroszczę Wam bliskości Tk maxa... u mnie najbliższy w Krakowie...Ale nie ma to jak np. własnoręcznie zrobiony wianek - chyba jeszcze spróbuję z pierścieniami na serwetki I girlandami - i świerkiem inwersa z gałęzi Muszę tylko gdzieś czas dokupić

Sebek na mnie ze zdjęciami na razie nie licz... Ogród widzę wyłącznie w ciemnosciach. Nawet w weekendy nie widzę go ... Mam problem kiedy okopczykuję róże i inne wrażliwe rośliny..
A co do Tk Max to wsiadaj w Felkę i na zakupy!!! Kiedy dostaniesz dokument?

Pojęcia nie mam...Na stronie, gdzie się sprawdza kiedy można odebrać piszą, że nie złożono jeszcze wniosku o wydanie - lub jest do odbioru...A dopiero sprawdziłem to w piątek i nie wiem czy w pięć dni się wyrobili czy jeszcze wniosek nie jest złożony...Poczekam do jutra - a we wtorek najwyżej do starostwa zadzwonię...
kwiatholandii 07:06, 19 lis 2012

No z tymi zdjęciami to dałyśmy plamę Nawet mój M się dopytywal

ps. Miło było się wreszcie zobzczyć. Takim spotkaniem nadrabia się kolkadziesiąt stron "tutaj". Nabrałam ochoty na ten zimowy wyjazd no i na zakypy w TkMaxie
Bea 07:14, 19 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

a w Bielsku już nie ma?

Bea jeśli coś ciekawego wypatrzysz daj znac

Dobrze
Mala_Mi 07:43, 19 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Co tam foty.... grunt, że na pewno fajnie było.. i tego zazdraszczam

Oj było fajnie ale mam nadzieje, że w styczniu będziesz z nami

Też mam......
JulkAd 08:20, 19 lis 2012

Miłego dnia Marzenko....u mnie też foch z powodu braku zdjęć
Wieloszka 09:27, 19 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Dobre!! Kupiłam te co mogą same stać i kupiłam dla Wieloszki i Aga dostała prezent taki sam ode mnie i Madzi!!!

Potwierdzam!!! Mam cudniaste choineczki i jadę na następne zakupy, bo mi dziewczyny cuda jakieś tam wypatrzyły w moich ukochanych fioletach! Jeszcze raz dziękuję Marzenko i buziaki ślę!
Wieloszka 09:37, 19 lis 2012

No błagam, nie fochujcie z powodu zdjęć My takie zawsze zagadane jesteśmy 6 bab i jeden facet - i nikt o zdjęciu nie pomyślał
Domi 10:00, 19 lis 2012

Wieloszka napisał(a)

Dobre!! Kupiłam te co mogą same stać i kupiłam dla Wieloszki i Aga dostała prezent taki sam ode mnie i Madzi!!!

Potwierdzam!!! Mam cudniaste choineczki i jadę na następne zakupy, bo mi dziewczyny cuda jakieś tam wypatrzyły w moich ukochanych fioletach! Jeszcze raz dziękuję Marzenko i buziaki ślę!

W Zabrzu był wielki fioletowy wianek- szyszki+wilklina psiknięte mocno brokatem.