14 marca podziwiałam prymulki wyjęte z namiotu foliowego po zimowaniu. Prawie zakwitły już wilczomlecze, a na rabatach zachwycały ciemierniki i prymulki
Także 7 marca zawitało do naszego ogrodu około 5 tys przebiśniegów pełnych, które wsadziłam przy stawie i na rabacie wiosennej. Liczę na spektakl w 2021 roku.
Teraz z niecierpliwością czekamy na przebiśniegi, śnieżyce i ciemierniki. Oraz wszelkie rośliny cebulowe, jakie udało mi się dosadzić w tym roku. Także z niecierpliwością czekam na wszelkie udogodnienia oraz zmiany i dodatki jakie zamierzam wprowadzić. Już się nie mogę doczekać wiosny, a przynajmniej - lutego
Elu, my też oglądaliśmy, co prawda to już bardzo nieaktualne jest, ale fajnie było pooglądać z drona, zobaczyłam z góry, jak wielki jest taras przy szklarni.
Jak zbudowany jest staw Witek wyjaśnia na miejscu, otwierając komorę i tłumacząc jak to działa. Wernonie się rozsiewają, to fakt. Nasiona możliwe, też będę wysiewać ze swoich.
Pozdrawiam .
Kurki fajne są Co prawda na koguty mam "uczulenie" ale tutaj to raczej mi nie będzie przeszkadzało wstać o 4 rano i lecieć do ogrodu robić zdjęcia np. o wschodzie słońca Już się nie mogę doczekać
Dzień dobry, widziałam Zanzibar za 999... kurki też widziałam...Karola mus się zobaczyć w nowym sezonie. Też będę miała kurki...materiał na kurnik już jest, tylko czasu trochę potrzeba na zbudowanie.
Ten rok zapisze się w naszej pamięci jako bardzo trudny, ale wiem, że wrócimy do normalności i nadal będziemy móc cieszyć się ogrodami w pełni oraz odbywać tak bardzo pożądane podróże ogrodowe... My za tym bardzo tęsknimy.
Będzie dobrze!
A tymczasem życzymy Wam wszelkiej pomyślności oraz dużo zdrowia, wytrwałości i żebyśmy jak najszybciej pokonali pandemię.
Aga, witaj.
Wstawiając zdjęcia w tekst rób po każdym zdaniu przed zdjęciem Enter, wtedy zdjęcia nie będą "na kupie" i poprzesuwane, a będzie to wszystko prawidłowo wyglądało.
Ja popoprawiałam wszystkie posty. Masz możliwość "edytuj", jak widzisz że coś nie tak się poukładało.
Pozdrawiam