Pięknie się trzymają - jakby był lipiec - ja w tym tygodniu już się ich pozbyłem - nie mogłem na nie patrzeć...
Mam jeszcze trzy doniczki na południowym parapecie. Po letnich upałach wyglądały strasznie .W sierpniu je obciełam .Zostawiłam po kikucie z dwoma listkami .Dziś mają pięknie zielone listki i całe obsypane pąkami .
Ojej - ale się napracowałaś - ale efekt z lawendą będzie super
Napracowałam i przypłaciłam , kręgosłup siadł , nabawiłam się przepukliny L-5 .Zaczynam naświetlania , pole magnetyczne i rehabilitację .Dzięki za odwiedzinki i miłe słowo .
Ojej to uważaj na siebie - zdrowie najważniejsze....
mur (stodoła) niestety nie nasz, ale też się nam podoba . Drewniana brama tez jest bardzo fotogeniczna - mam nadzieję, że sąsiedzi tego szybko nie zmienią !
Ojej - ale się napracowałaś - ale efekt z lawendą będzie super
Napracowałam i przypłaciłam , kręgosłup siadł , nabawiłam się przepukliny L-5 .Zaczynam naświetlania , pole magnetyczne i rehabilitację .Dzięki za odwiedzinki i miłe słowo .
Pięknie się robi Aguś u Ciebie Spotkanie rzeczywiście było bardzo spontaniczne
I strasznie mi się spodobał ten stożek z miskanta!
Sebciu - musiałam go jakoś usidlić, bo by mnie całą pociął . Miło, że się podoba. Ale widzisz - dereń chyba nie ten , ach te szkólki...
\kurcze a ja wczoraj wieczorem zastanawialam się co mnie tak ręcę pieką... a posadzilam 27 sztuk, kurcze że tez wczesniej o tym nie pomyślałam zby zalożyć długie rękawy...
A ja mam pytanko Bo w Goczałkowicach pozwoliłem sobie wziąć 5 nasion ośmiała i nie wiem czy mogę go wysiać jeszcze teraz do ziemi czy dopiero wiosną? Bo podobno nie zimuje, a dość ładny jest