Kasya tak dużych jeszcze nie przycinałem ale jeżeli pozostaną tam młode gałązki to nie ma innej opcji by to się nie rozrastały, cały problem jak są umiejscowione w stosunku do przewodnika bo możesz uzyskać np tylko aureolkę
Bardzo chętnie pokażę, chociaż do końca nie jestem pewna, czy to Bavaria. Jest tyle podobnych hortensji. Kupowałam swoje 4 bez nazwy. W ubiegłym roku słabo dość kwitły. To są zdjęcia z lipca. Jak chcesz poczekać, to też mogę Ci zrobić z nich odkład lun sadzonki
Dorcia altana jest ale teraz muszę pomyśleć co dalej, trzeba zagospodarować teren wokół niej.
Milka mogłam wcześniej pomyśleć i zlecić pomalowanie producentowi a teraz już pozamiatane. Planuję ją malować na biało , jeszcze nie wiem czy w środku,chociaż taka też ładna.
Mirella jak będziesz miała róże daj znać, ja zaraz będę dzwonić do nich o konkretny dzień dostawy.
Anetko dziękuję za odwiedziny,dzisiaj wpadnę do Ciebie.
Tygodniowe siewki wyglądają tak
pomidor-nie wiem czy podsypać ziemi bo cos za wysokie są,nie maja jeszcze trzeciego liścia by rozsadzić hm....podpowiedzcie mi proszę
Dziękuję
Ścianka to dzieło wspólne połowa ogrodowiska pomagała ... w pewnych kwestiach technicznych do dziś korzystam z rad szczególnie Oli ... fundamenty, mury i tynk oraz wylewka to dzieło fachowców ... cała reszta łącznie z projektem to praca zbiorowa ... sama Szefowa miała w niej swój udział
I przyjechała dziś pompa!!!
Jeszcze tylko potrzebny jest lej, do którego będzie skierowana woda i możemy uruchamiać ściankę!!!
Też tak myślałam, ale złudne nadzieje.
Prywatni też dostali szału, są miejsca gdzie w pień wycinają całe lasy, bo prywatne
Ta brzoza to jedna sztuka, ale jaka.
Czego ja im tam wczoraj życzyłam...
Dziękuję za miłe słowa, ale przecież Ty robisz świetne zdjęcia
Takich warsztatów pozytywnie zazdroszczę