Na starość zgłupiałam i założyłam stronę na fb, na razie jest w powijakach, zaliczyłam już kilka wpadek ale takie wyzwania są dobre dla podtrzymania pracy komórek mózgowych. Potrzebuję oczywiście trochę czasu żeby wyglądało to w miarę profesjonalnie ale tez Waszego wsparcia pod postacią " lubię to! "
Zapraszam i od razu dziękuję
Na codzień raczej nie jestem towarzyska, ale od lat spotykam w necie fajne osoby, mam mnóstwo zlotów, spotka, bliskich znajomości i nigdy do tej pory nie zawiodłam się na ludziach. Sama też jestem sobą i nie mam problemów, by spotkać się na żywo. Bliżej wiosny skrzykniemy się konkretnie.
Jakie fajne kule A tym fajniejsze, bo cena baaardzo fajna. Przede mną się zawsze wszystkie promocje i wyprzedaże chowają. Ja nie wiem, jak to jest
eM dzisiaj w pracy więc z chłopcami sama kamień ręcznie do taczek ładowałam, Oni mi przewozili i podawali , a ja układałam
Rąk i nóg nie czuję,tona kamieni kamień po kamieniu ułożone, ale jestem prze szczęśliwa
Tak się zmieniał strumień nad mostkiem w dniu dzisiejszym
i pogoda dopisała
Na nowego kompa wgrałam zdjęcia z 2016 roku.
Ogródka i przyrody.
Po segregacji, usunięciu dubli i brzydkich wyszło 1716 zdjęć.
Czy mi odbija czy nie?
Co zrobić z tym fantem?
Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to zmieniająca się różanka. To niewielki teren a cały czas coś tam kwitnie.
W tajemnicy powiem, że według nowego planu przestrzennego różanka zyska kilkanaście metrów kwadratowych w przyszłym sezonie
05.05.16
10.05.16
30.05.16
Nadążyć trudno, bo niecierpliwa jestem... Poza tym nie umie sie poddawać, jak cos nie do końca pasi to dalej zmieniam... i chyba sie udało
Wziełam do serca wszystkie Wasze rady i zdania i chwyciłam jeszcze raz za pedzel i rozjaśniłam domek - słome i główną konstrukcje na jasno a balaski tylko przetarłam jasnym - ładnie sie rozjaśniło ale kolor drewna też jest...
Było
Jest
Tu widać jak bedą leciały dookoła basenu krążki drewniane Sciana (płot będą w kremowym kolorze)