Z bukietowych w tym roku testuję nagrodzoną w tym roku na wystwie Zieleń to życie Hydrangea paniculata 'MAGICAL CANDLE'. Jest równie ładna co Limelight. Spróbuj
Wydaje mi się, że najlepsza będzie hortensja Silver Dollar, bo podobno rośnie mniejsza. A jak będzie za duża to zawsze możesz ją mocniej ciachnąć wiosną
Jak dobrze, że namalowałeś obrazki, bo wiem o co chodzi
Pomysł jest dobry, zwłaszcza jeżeli jest u Ciebie spadek. Jeżeli masz w miejscu, gdzie spłynie woda np. płot z murkiem w ziemi to dobrze byłoby zrobić odwodnienie, gdzie ta woda by odpływała, bo Ci się rośliny utopią
Sebek do uporządkowania jeszcze ten busz
Anieszka - to Ty jesteś trendy
No tego to ja na pewno nie mogę o sobie powiedzieć
Trendy to byłam jak pojechałam kilka lat temu do Austrii do Solden i trafiłam na zjazd "tęczowych" chłopców, to był dopiero czad na stoku
A co do moich umiejętności to......... zjechać zjadę ale o stylu nie wspomnę
Oj Anieszka Soelden jest super
I rzeczywiście tęczowe zjazdy są powszechne
Powiem tylko tyle, że ja nie umiem zrobić sobie takiego makijażu i ubrać takich ciuchów jak oni oj przepraszam one
Madżenko - no inna niż ekonomiczna nie może być - dogłębne zapoznanie z prowadzoną działalnością, prowadzenie rozmów z klientami (dzisiaj tylko "dzień dobry", ale może się rozkręcę )
Olenko - toż to Warszawa - a te ubrania i tak noszę po domu - najgorsze kolana, bo całe brudne od klęczenia
Sylwuś - jak kiedyś będę miał trochę czasu to obiecuję, że i u Ciebie sobie urządzę praktykę - ale prywatną i pewnie jednodniową Obiecuję już Ci to rok, a może i dłużej, ale jak może będę miał prawko..
Cześć Anula - tak szybko w domu?
I dzięki wszystkim za gratulacje - jak tak dalej pójdzie to szybciej dobiję do tysiączka niż Danusia
Aha - pędźcie szybko, bo widzieliśmy z Anulą archiwalne zdjęcia i warto czekać na 2000 stronę
Chrzest chyba zaliczony Chyba, bo oficjalnego chrztu nie było - chyba
Ale byłem w ogrodzie zimozielonym przy białym domu
I wiecie co - ogród przy amerykańskim Białym Domu może się schować - już jest przepięknie, a co będzie jak wszystko się dopracuje... no cud miód
Trendy to byłam jak pojechałam kilka lat temu do Austrii do Solden i trafiłam na zjazd "tęczowych" chłopców, to był dopiero czad na stoku
Oj Anieszka Soelden jest super
I rzeczywiście tęczowe zjazdy są powszechne